Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, máte některá zkušenosti s tímto doplňkem? http://www.alenkaobchod.cz/detail/powerful-worker-colostrum-60-tobolek/
Ale já jím, jen ne tolik jako dřív. Mám díky němu pocit sytosti a to mi vyhovuje. A hlavně i energii na cvičení mám.
Já si druhý měsíc frčím na www.lipoxal.cz a jsem s ním spokojená, protože mám dole přes 4 kila a to jsem nezačala pořádně cvičit. Takže supeeer.
To vážně? A jak ti to pomáhá. Nejíš nebo jak?
Ahojky, jsem těhotná a tak se sháním po nějakých těch doplňcích stravy, našla jsem na internetu femibion, že to některé ženy berou místo klasické kyseliny listové, máte stím zkušenost??
Brala jsem to v těhotenství, femibion obsahuje aktivní folát Metafolin, který je lépe využitelný pro tělo než obyčejná kyselina listová. Zkuste se na to zeptat v lékárně určitě vám to vysvětlí
Takže to jde koupit volně bez receptu od lékaře?
Ano, vitamíny femibion si můžete koupit v lékárně volně bez receptu:)
Bere se femibion až v průběhu těhotenství nebo se může brát už před otěhotněním? A jak je to potom s kojením?
Doporučuji přečíst si tohle http://www.femibion.cz/nejcastejsi-dotazy/ jsou tam odpovědi na tyto otázky
Zdravím, chtěla bych zkusit detoxikovat a napadlo mě, že by bylo fajn zkusit to s nějakým doplnkem stravy. Máte někdo nějakou zkušenost?
ahojky, já detoxikuji s lipovitanem, je to doplněk stravy. Jsem s ním spokojená
aha, to bych docela zkusila, a dá se koupit v lékárně nebo kde?? ;-)
podívejte se na lipovitan.cz, tam objednávám já, jestli je to dostupné i v lékárně by jste musela vyzkoušet, sama jsem to nezkoušela
Clara jo, tak ty zajdu koupit přítelovi..on se o sebe vůbec nestará…
Holky a na kolik tak ty AVilutky příjdou? Manžel mi říkal zda bych mu je koupila v lékarně, prí to používá jeho sekretářka.
Není za co ráda jsem pomohla :-)
Děkujuu Bety cestou domů si pro ně hned zajdu :)
Tano tyhle http://mediarepre.cz/produkty/36-dia-sortiment/105-vitaminy-a-mineraly-pro-diabetiky-clara-60-tbl mám vyzkoušené ;-) dají se koupit klasicky v lékárně :-)
A něco pro chlapa na vypadávání vlasů?
Adame nejvíc se mluví o Folixilu. Tak ho vyzkoušej
A máš ten folixil vyzkoušený? nerad bych kupoval zajíce v pytli
Já ne, ale manžel folixil používá, je pravda že vypadávání vlasů se omezilo tak o 2 třetiny a to ho bere teprve 2 měsíce.
Doporučte prosím osvědčený doplněk pro diabetiky…děkujuu :)
Mě osobně na únavu nejvíc zabírá kombinace kapek Avilut, které obsahuji kyselinu hyaluronovou a výtažek ze slezu a tobolky s gyngkem bilobou, Avilut Gingko recordati. Tady je je na ně odkaz http://www.avilut.cz/produkty/
Mirko a po jaké době ste pociťovala rozdíl? Já se s malou doma moc nenaspím a potřebuju alespoň z domu pracovat z na počítači. Už jsem hodně vyčerpaná
Ahoj u těch Avilut gingo jsem pociťovala účinek cca po 5 dnech používání, po těch s lutenem to trvalo delš dobu.
Je hodně dobrý http://www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/kolageny/kolagen-forte-kyselina-hyaluronova
Tý jo vypadá dobře. Já jsem si na tom rosenpharma.cz našla i pro přitele. Mají hodně dobré produkty.
Jo mají dobré kombinace látek v produktech například ten co mám já je :) Dobré jsou i jejich tyčinky na ůnavu :)
Ty mě taky zaujaly, ale zatím je nebudu zkoušet. Možná nějakou koupím do zásoby, kdyby přišla únavová krize.
Na vypnutí pleti potřebuji taky něco, je hodně dobrý ten s kyselinou?
Zkus rakytník
Já kupuji kolageny pro celou rodinu od rosenpharma.cz, které pomáhají. Já mám s mamkou navíc s kyselinou hyaluronovou na vypnutí pleti.
Ahojky, máte někdo zkušenost s doplňkem stravy na problémy s erekcí Erectan? Dostal jsem na něj doporučení v lékárně. Funguje a vyplatí se ho koupit?
Zdravím, mohu ho doporučit na řešení problému s erekcí vřele. Začal jsem ho brát před 3 měsíci a funguje výborně. Koupil jsem si ho přes net. Vyšlo to pak levněji.
Ahoj, zkušenost nemám, ale velice dobrou zkušenost máme s Clavinem. Chlap má občas problém a nebylo jiného řešení, než zkusit Clavin :-D A super, funguje skvěle, jedem jak pily celou noc bez problému *15*
Ahojky, manžel bere Erectan dva měsíce a výsledek se projevil velmi rychle. Teď si to v posteli užíváme zase jako dřív a účinek je nejen v dlouhodobém styku, ale i v jeho kvalitě. Objednal ho na jejich stránkách.
Objednávám si Kloubex u firmy NovaxNaturpharma,je to český výrobce,podívejte se na webové stránky,jsou tam všechny informace. Karel
Pane Vaňku,kde se dá Kloubex sehnat? Mohu Vás poprosit o nějaký kontakt? Díky
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s Kloubexem? Díky Bořek
Uzívám ho cca 3 měsíce a povolila mi bolest kolene,která mě trápila hlavně v noci.Cítím úlevu. Karel
Musím se podělit o své zkušenosti. :) Na Vánoce jsem byla obdarována doplňkem As10 life, o kterém jsem delší dobu uvažovala. A jsem naprosto ohromená. Pokožka se mi zlepšila, nejsem už tolik unavená a cekově se cítím lépe. ZA mě teda doporučuji. :-)
taky ho mám jako dárek a přes počáteční nedůvěru vesele užívám. :-D
Ahojte, já teda žádný doplňky stravy neberu, ale pravidelně se mažeme Psí sádlem od dr. weisse *5* je to perfektní mastička, díky tomu se vyhýbáme všem bacilům u dětí i u nás, starých pardálů :-D
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.