Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, máte některá zkušenosti s tímto doplňkem? http://www.alenkaobchod.cz/detail/powerful-worker-colostrum-60-tobolek/
Ahojky, hele, já jsem zkusila snad fakt všechno a jediný, co mi fakt pomohlo, je CBD olej. Zkusila jsi ho? Ne? Tak ho zkus, fakt že jo! Pomůže ti! Mám zkušenost s tímto https://www.nicopods.cz/oleje/v-you-cbd-olej-natura-30ml/.
Ahoj holky, jak řešíte nespavost?
Já teď užívám ImunoHelp od Naturevia, obsahuje vitamín D a C z přírodních extraktů a echinaceu, rakytník, šípek, acerolu a zinek. Má kvalitní složení bez barviv a konzervantů.
Tak vitamín D a omega-3 mastné kyseliny se teď doporučují pro správnou funkci imunitního systému, což teď všichni potřebujeme víc než kdy dřív
To je pravda, taky jsme je teď začaly všichni doma doplňovat.
já sem byla k doplňků stravy hodně skeptická, ale potom, co se mi narodilo dítě, tak to začalo Déčkem, omega 3 a další a teď už v tom jeden všichni a poznat to teda je
Já teď užívám vitamín D a omegu 3 od Naturevia, kupuju si od nich často doplňky stravy, už se mi osvědčily. Mají kvalitní složení a jsou za rozumnou cenu.
Já beru tenhle doplněk https://vitaslife.cz/product/vitaslife-100-prirodni-zelezo-vitamin-c/?utm_source=web&utm_medium=banner&utm_campaign=zelezo_banner má velmi kvalitní složení, je to stoprocentně přírodní extrakt železa a vitamínu C, takže se dobře vstřebává a tělo z něho získá co nejvíce.
Díky za tip, hledala jsem něco přírodního a tohle vypadá, že je to konečně čistě přírodní doplněk stravy.
Pro menší děti je nejlepší sirup. Dobrou zkušenost mám se sirupem ze 14 bylin od altaherby.
To víš, že ano. Švagrová to dává dcerce, která ma 1,5 a dává jí to na lžičku do jogurtíku.
Aha.. takže ten obsah je možný s něčím smíchat, protože malá má sice dva roky a kousek, ale pilulku si myslím, že mi nepolkne :/
Od kolika let je Barčo tady ten doplněk vhodný ?
Píší, že je možné ho dávat už od dvou let :)
Nejlepší je, když vitamín C dostanou z ovoce, tělo to úplně jinak vstřebává. Jediné co dětem dávám je betula, protože neobsahuje žádnou chemii tudíž tělo nijak nezatěžuje.
A můžu dávat tenhle vitamín C i dětem? Líbí se mi, že jsou tam přírodní látky
Jasně, já jim dávám právě tenhle kvůli těm přirodním látkam a že je bez barviv atd. jak jsem psala. Dětem ho čtvrtím nebo dávám půlku když jsou nemocné.
Aha, tak to je super, zajdu se zeptat jestli mají u nás v lékárně
Kdyby náhodou neměli tak já jsem je objednávala už i z online lékárny a do dvou dní jsem je měla doma.
Děkuju za tip, třeba až budu shánět další balení využiju, teď už bereme, sehnala jsem ho v u nás lékárně. Takže díky
Já to taky sleduju, aby to bylo co nejvíce přírodní, když jsem se v lékárně ptala před časem tak mi doporučili tenhle vitamín C https://www.lekarna.cz/swiss-naturevia-c-mix-500mg-tbl.90/ protože obsahuje přírodní látky a neobsahuje umělé příchutě a barviva
Mně by zajímaly doplňky stravy, ale co se týče těch kloubních přípravků. Jak dlouho se musí užívat, aby člověk zaznamenal nějaký efekt ?
Berete i něco na zlepšení imunity ? Jestli ano tak zaznamenaly jste nějaký efekt ?
Na imunitu jsou nejlepší doplňky na čistě přírodní bázi, ne plné chemie, které tělo neprospívají vůbec. Dneska si každý kupuje co vidí v televizi v reklamě, ale aby se podíval na složení, to ne.
Ano budu :) baleni obsahuje 60tobolek
Budes ten Vigantolvit uzivat celou zimu? Jak na jaře?
Já ho teda užívám po celý rok .. ne jenom přes léto, ale i v zimě protože patřím do skupiny co je nad 25 bmi, takže tělo toho déčka potřebuje víc
holky, poradíte mi, kde se dá za nejlepší cenu koupit Alavis triple blend? Chci ho koupit sve mamince k Vánocum. Děkuji
Od jaké společnosti ten Vigantolvit je ??? A neobsahuje lepek?
Dobrý den. Doplněk je od stejné společnosti jako vigantol pro miminka.. Vigantolvit neobsahuje lepek ani laktozu, mají to napsané i na těch stránkách
Děkuji, dnes jsem si ho byla v lékárně koupit a už jsem si vzala první tobolku:)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.