Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky holky, jsem zrovna na začátku těhotenství a teda musím přiznat, že jsem nečekala, že mě to tak složí. Je mi každé ráno strašně špatně a jsem ráda, když zvládnu zajít nakoupit. Jak to bylo, prosím, u vás, kdy to přešlo?
Ahoj, já bych se chtěla přidat dotaz k vláknu, pokud můžu. Zajímalo by mě, jestli jste některá otěhotněla díky IVF?
Ahoj, my ano. Bez něj bychom to nikdy nezvládli. Mám PCOS a prostě v mém případě byla šance docela malá. Takto se zadařilo hned na první pokus. Byli jsme na IVF ve Zlíně a je to suprová klinika. Šly bychom tam rozhodně znovu, kdyby bylo třeba. Moderní vybavení, nejnovější metody léčby, využívají i umělou inteligenci. A co se týká personálu, tak moc milí a ochotní, všichni!
Ahoj, u mě to na začátku těhotenství bylo taky hodně nepříjemné, pořád jsem zvracela. Posledně jsem to říkala na kontrole mojí doktorce, tak mi předepsala Xonveu. Ta je právě na ty nevolnosti v těhu, jen je teda na lékařský předpis.
Taky mi ji předepsala ani nevím, co bych si bez ní počala. Skoro jsem skončila na kapačkách, jak mi bylo zle.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.