Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, ráda bych obměnila doplňky v kouelně a dívala jsem se na internet na různé eshopy, ale je tam toho mraky. Tak se ptám tady, jestli máte nějaké doporučení, kde vybavení a doplňky nakoupit. Díky.
Pokud můžu poradit, tak nejhezčí prvek co máme v interiéru a plní také funkci dekorace, jsou vypínače a zásuvky od Kliklap. Kupovali jsme je loni v dubnu, když jsem na ně narazila na fb. Jsou z odolného plastu, ale vypadají jako keramické. Ovšem cena těch co máme je o mnohem nižší. Manžel je měl za chvíli na stěně, dívala jsem se, že je uvnitř nějaký strojek, který usnadní instalaci.
Už jsem je jednou viděla a jsem z nich nadšená. Bydlíme zatím v pronájmu, ale chtěla bych je do bytu, až se budeme stěhovat. Ty černé jsou nádherné!
Ahojky, já mám moc dobrou zkušenost s eshopem BAKLY. Doporučila mi ho kamarádka, co tam pravidelně do domácnosti věci objednává. Já si tam koupila do kuchyně moc hezké talířky Bitz.
Souhlasím, já tam taky nakupuju a jsem pokaždé spokojená, jak s výrobky, tak s doručením. Vždy všechno přišlo v pořádku a hezky zabalené.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.