Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, používáte filtry na vodu? Můžete nějaké doporučit? Poslední dobou se mi nezdá voda z kohoutku v kuchyni. Řešila jsem na obci, ale žádná odezva. Děkuji
Filtr do baterie ne, ale máme konvici, kde měníme filtr. https://www.dionela.cz/diona-max-fdn2/d-3507. Už necítím železo ani chlor. Prostě čistá voda jako když koupíte kvalitní balenou.
Nemáte od nich zkušenost s filtrem do sprchy? Máme šílenou vodu. V kuchyni mám konvici a filtr přímo v baterii.
Ahoj, my ne, ale vím, že ho má tchýně, protože má citlivou pokožku a myslím, že si je chválí, protože nesnese vodu jen tak z baterie když je u nás.
Ano a je to nejlepší investice. Bojovali jsme s vodou ze studny. Kupoval manžel, takže vám teď neřeknu, ale celkově se dá voda už pít. Neměnila bych.
Děkuji moc za tipy. Tak jsem objednala tu konvici, zítra by měla snad dorazit, jsem zvědavá :D každopádně nemůžu se dočkat na chuť vody, jak popisujete, bude to asi velká změna.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.