Diskuse na téma Mince od Národní pokladnice, zkušenosti

15. 02. 2022 Sarra Oblíbené značky

Řešíme doma dárek pro tátu, bude mít půlkulatiny, takže opět pro nás velká věc, co mu koupit. Co chce si pořídí, takže o to složitější pro nás něco vymyslet. Když jsem byla doma na síti, tak mi vyběhla reklama na Národní pokladnici a náš táta je takový menší sběratel, takže jsem si říkala, že tam asi něco lovil, když mi to vyběhlo. Máte s nimi někdo zkušenosti? Jeho se ptát nechci, protože by mu to třeba docvaklo, že něco chystám, tak to chci zkusit tady, jestli třeba u nich někdo něco nepořizoval. Předem díkec moc

Jitka 28.04.2024

Mně by se strašně líbila ta růže s tím diamantovým prachem, ale sama si jí nebudu kupovat, to je tak od někoho dostat. Tak kdybyste náhodou někdo nevěděl čím mi udělat radost, tak si prosím tu :D nee sranda, ale je fakt krásná.

Olga Jitka 22.05.2024

No takových věcí bych si tam dokázala nadiktovat daleko víc. Ale umím se už za těch pár let udržet i kvůli penězům. Už to pomalu nemám kam dávat v tom mém malém bytečku :-) Občas kouknu a posledně jsem si brala za 49,- korun tu medaili s hymnou. To je prostě cena nic, takže jsem si tím udělala hezký den. :-)

Zuzka 19.06.2024

Nárazově jsem si tu jednou objednala řetízek s náušnicemi, co jsem sháněla, aby se mi hodil k šatům. Nechtěla jsem nic drahého, protože to jinak moc nenosím ty načinčané věci, ale tohle splnilo svůj plesový úkol a nebylo to ani zbytečně drahé.

Radana Zuzka 26.06.2024

Kolikrát jsem u nich viděla pěkný věci i pro baby. Ale mám od nich zkušenosti jen s mincemi. Táta je sběratel, tak tomu se je tu snadné zavděčit. :-)

Selly 05.07.2024

Teď u nich běží pěkná akce s 15% slevou na pár vybraných kousků v rámci 15letého výročí. Já si tam sice nevybrala, co bych vyloženě doma chtěla mít, ale někdo jistě bude mít úspěch. Objednávali jste někdo něco? :-)

Petra Selly 12.07.2024

Mně jako první padlo do oka to srdíčko, když jsem ho viděla ve zlevněný nabídce. Už jsem ho tam vyhlížela delší dobu a teďka je pár stovek dole, tak už jsem ho tam nemohla nechat. Romeo a Julie to je moje :-)

Aneta Selly 18.07.2024

Mám pamětní minci s Pánem prstenů!:))

Gábina Selly 09.08.2024

Ač jsou některé mince ve slevě, tak jsou stále dost přes můj rozpočet. Ale zaujala mě ta brož zlatého listu, myslím, že by to mohl být pěkný dárek pro mojí babičku, ráda chodí stále hezky oblečená, když jde s kamarádkami na kávu nebo do divadla, tak si myslím, že by se jí to mohlo šiknout.

Ludo 14.11.2024

Kalendář od Národní pokladnice už je pro mě snad taková každoroční klasika a ten nástěnný s bankovkami z různých států světa mi je hodně blízký, jako cestovateli, který už sjel kus světa. Madagaskar je můj oblíbený ostrov, takže se moc těším, až si ho v kalendáři nalistuji.

Vendula Ludo 21.11.2024

Nojoo už se zas blíží Vánoce, já trochu doufám, že tam budou mít nějakou pěknou minci v této tematice, hnedka bych věděla koho jím podarovat. Kalendáře už mě tolik neberou, přijde mi, že je to strašně jednoduchý dárek. Ale jasně pokud to pro vás má třeba nějaký citový význam tak proč ne. :-) To zpracování mají vždycky podařené.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:28
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:20
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:17
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat