Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*
třeba pomuže odvodnění, budete se cítít líp, lehčí, zbavíte se par kilo a budete mít lepší náladu
taky doporučuji odvodnění. Zbaví tě to nadbytečné vody,dáš tím dolu dvě-tři kila a trošku ,,splaskneš,,. Není to na škodu jednou za čas tělo odvodnit
s nadváhou je spojená i bolest kloubu. Já kvuli tomu dala dolu 15 kg a ještě tak 10kg chci dát dolu. Je to zátež a klouby bolí
I já jsem trpěla nadváhou a pomohli mi z toho až ve světě zdraví,kam mě přinutila kamoška které se taky až tam podařilo zhubnout.Pro info najděte na webu svet-zdravi.cz
nadvaha způsobuje hodně zdravotních problému. Nejen bolest kloubu
a nejen bolest kloubu. Tam je řešení dělat něco s tou váhou a neřešit bolest kloubu. Vhápu že je to nepřijemné, ale je to tak
na klouby si vem Alavis a co se týče tělesné váhy, obuj tenisky a jdi běhat
taky bohužel jako většina populace trpím nadváhou, dokonce jsem se měsíc zpátky snažila udělat něco s jídelníčkem ale vrátila jsem se do starých kolejí, protože jak nevidím výsledky hned tak mě to odrazuje
Ano, s těmi kluby opatrně! A zavčas, může to být čímkoliv. :-O
Ahojky,já mám super zkušenost se světem zdraví kde mi pomohli neskutečně...za půl roku 12 kilo dole ;)
Dívala jsem se na stránky světa zdraví, mají velmi dobré programy.
Určitě začněte diagnostikou organismu, podle výsledků vám nastaví hubnoucí plán. Vše je na www.svet-zdravi.cz.
Svět zdraví je pro mě výhra, abych si nedělala ostudu, tak dodržuji vše co mě výživová poradkyně chce. Zatím to jde:-).
No vidím, že nejsem sama kdo má problém s pevnou vůlí. Taky jsem využila rad výživové poradkyně konkrétně ze světa zdraví.
pokud tam je nadvaha, jde o špatne stravovani, malo pohybu a špatny metabolizmus. Chce to sport, jenže akativni sport, ne pasivni. Tělo si na to zvykne a vaha pujde hezky dolu
Svět zdraví je profesionální tým výživových poradců, kteří ví co dělají. Do hubnutí s nimi doporučuji každému kdo chce dát kila dolů.
A vy jste s nimi taky hubla? Že víte jaké má svět zdraví poradce.
Na www.svet-zdravi.cz jsem objevila akci na diagnostiku orgnismu s rozborem krve. Chtěla bych zhubnout a sama to nezvládnu.
Tak do toho běžte, když nic, tak aspoň zjistíte, jak na tom zdravotně jste.
S kamarádkou jsme si do Světa zdraví zašly na zvýhodněný úvodní balíček - základ, teď ho mají za 200Kč. Pak bychom chtěly začít hubnou v tandemu. Tak jsem zvědavá.
čauky holky hledam něco dobryho na odvodneni a na netu jsem nasla tento produkthttps://www.odvodneni-organismu.cz/ mate s ním někdo zkusenost?Děkuji za vase reakce:-)
Na www.svet-zdravi.cz jsem si našla v jejich ceníku akci na základní dagnostiku. už jsem objednaná.
Taky jsem se koukala, mají balíček základ v akci, tak to zkusím.
Už jste u nich byla? A výsledek?
Byla, vše proběhlo v pohodě, co je hlavní tak mám sestavený hubnoucí plán. Doufám, že vše zvládnu.
Taky uvažuji o návštěvě Světa zdraví, jsou hodně známí a mají úspěchy.
Mě teda na malo energie pomohlo se lepe stravovat.Vyvazila jsem si jidelnicek o zeleninu a ovoce do toho se snazim vypit minimalne 1,5l vody s citronem a pak si kazdy rano davam chlorelu a spirulinu od vitolife a citim se ted strasne dobre.
No úplně samo ne, ale s odborníky s www.svet-zdravi.cz se hubne příjemně.Dodnes si vařím podle jejich receptů.
Máte pravdu, že s odborníky hubnutí jde lépe, ale taky si za to nechají pěkně zaplatit. Nic pro mě.
A kolik jste Helko zhubla? A pro mě důležité váhu si držíte?
Svět zdraví taky znám, zhubla jsem s nimi pár kilogramů.
A jak dlouho to trvalo a kolik jste kilogramů zhubla?
To je moc hezký výsledek, a váhu si držíte nebo ještě dál hubnete?
Váhu se snažím spíše udržet. pokud bych nějaké kilo shodila nevadilo by mi to.
Který z programů jste si vybrala? Delší nebo kratší?
Jdu do programu na půl roku. Ráda bych zhubla deset kilogramů.
Na www.svet-zdrsvi.czjsem se dočetla, že je dobré si nechat udělat analýzu krve. Pak se dá sestavit hubnoucí plán opravdu na míru.
skus jogu. Mne to hodně pomáhá. Nabije mně to energii a tělo si taky hezky protáhnu.
Tak zkuste odborníky z www.svet-zdravi.cz. Jsou to opravdoví profesionálové.
A vy s nimi máte osobní zkušenost? Mě připadnou docela drazí, mám strach, že nezhubnu.
Ano, chodila jsem k nim asi devět měsíců a zhubla jsem deset kilogramů. Můžu je jenom doporučit.
Nedalo mě to a objednala jsem se na diagnostiku organismu.
Ahoj všichni, i já patřím k těm co mají nadváhu. Mám kila navíc celý svůj život, ale pravdou je že mám sedavé zaměstnání a skoro žádný pohyb. Takže bych chtěla začít něco dělat a napadl mě pro začátek nějaký posilovací stroj.. Nabídku mají pěknou ve Fitham, máte něco odtud?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.