Diskuse na téma Na prevenci

Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.

Zuzana 14.04.2016

Ahojky slyšeli ste už o kapslích z Moringy? Přišla s tím maminka, že by je ráda dostala k narozenínám. Půdobí na mě velice dobře. Máte s tím někdo zkušenosti:

Janička Zuzana 05.05.2016

Moringa z Tenerife je strom a vyraznými a léčivými účinky. Začala jsem ji kupovat když manžel byl pořád na nemocenské. Užival deně 5 kapsliček Doporučuju, výborně to čistí oganismus.

Magda Janička 13.05.2016

Ahoj ta moringa mě docela zaujala, dá se o ní někde přečíst víc?

Klára Magda 15.05.2016

Pokud máš zájem o moringu tak koukni na tyhle stránky www.kvalitnizivot.com

Madla Klára 23.06.2016

Holky dívala jsem se na stránky té moringy, ale zajémalo by mě, kdo s tím má vlastní zkušenosti že to skutečně funguje.

Anna Madla 02.07.2016

Já Moringu používám už dlouho Od puberty jsem trpěla premenstruačními symptomy a menstruačními bolestmi. Týden dopředu mě natekla a bolela prsa, pak hlava a první den menstruace břicho, že jsem vždy skončila s práškem a termoforem v posteli. Po půl roce užívání moringy tablet z Tenerife se mi stav natolik zlepšil, že mě hlava bolí výjimečně, prsa už vůbec ne a vlastně vůbec nevím, že přišla menstruace. To prý dělá hormon zeatin, který moringa obsahuje.

Alenka Anna 02.07.2016

Ty jo to zní zajímavě!! a co to je zač ta Moringa?

Mája 10.04.2016

Ahoj Já doporučuju Avilut Ginkgo, dostala jsem ho od očařky, ale mě jako studentce pomáhá velmi i na učení. Cítím se po něm lépe, celkově mě posiluje.

Alex 10.04.2016

Ahoj já používám Litokomplex. Zatám ho používám jenom krátce, uvadějí to jako detoxikační kosmetiku. Na pleti už je to poznat, ale na vnitřek těla to asi bude chtít používat chvilenku dýl. Tipuju.

Radka Alex 05.05.2016

Alex to nechápu, jak jako detoxikační kosmtiku? Vždiť právě v kosmetice je nejvíc chmikálií. Vysvětli mi to?

Verča Radka 31.05.2016

Já třeba užívám kosmetiku Pevonia Botanica a ta se přímo pišní tím že je přírodní a bez chemikálii

Mia Verča 03.07.2016

ahojky ta pevonia mě začala zajímat. Prosimtě co je to ta mikronizace?

Katka Mia 03.07.2016

Mikronizace souvisí s transportem aktivních látek speciálně hluboko do pleti a tak působí a hydratují ze spodu a hydratace tak vysrží celý den.

Denisa 08.04.2016

Ahoj Holky zkoušeli ste detoxikační kosmetiku? Funguje nebo je to jen reklamní trik? *12*

Katuša Denisa 13.05.2016

Ahojky já používám detoxikační kosmetiky, každé 3 měsíce jako kůru. Tady ty Litokopmplexi byly zatím ze všech vyzkoušených nejlepší.

Ivana Jánová 26.03.2016

Zdravím všechny maminky, asi se to sem moc nehodí přesto se zeptám jelikož se mi nechce zakládat nová diskuze. Doma mám pětiletou dcerku s mozkovou obrnou, ráda bych se zeptala jestli máte některá zkušenost s tímto onemocněním a absolvovaly jste terapii na této klinice http://www.neuroaxon.cz/cz/ Pokud ano, jak jste byly s terapií spokojené?

mitanová Ivana Jánová 25.04.2016

Terapie kosmík určitě stojí minimálně za zvážení. My jsme na ni s holčičkou docházeli, utrpěla cévní mozkovou příhodu a tak jsme se snažili pro ni udělat maximum. Kliniku Axon jsme si sami vyhledali a spokojení jsme byli moc, jak s přístupem fyzioterapeutů tak s terapií.

Judita Ivana Jánová 25.05.2016

Dcera podstoupila terapii Kosmík na klinice Axon a co se týče naší zkušenosti tak můžu jen doporučit. Terapie nám hodně pomohla, nemluvě o personálu na klinice, ani na ten taky nemůžu říct jediné křivé slovo:)

Ivana Jánová Judita 27.05.2016

Zdravím, děkuji za odpověď. Přihlášku jsem už poslala začátkem měsíce. Pátrala jsem v diskuzích a tu kliniku si dost lidí chválí tak jsem si řekla že do toho půjdeme:)

Petra.sek 24.03.2016

třeba tady http://www.familyfreshnews.cz/zdravi/1675-pomuze-vam-trava-zcela-legalne-a-bez-receptu/…nebo na pomuzevamtrava.cz nebo na cbdex.cz Informaci je dost musiš jen spravně hledat :)

Marka 22.03.2016

ja bych si otom někde ráda něco přečetla než to objednam ale nenašla jsem žadny članek…

Mišula 19.03.2016

Ahoj hledám přírodní zdroj vitamínu a chtěla bych se zeptat, zda některá z Vás nemá zkušenosti s konopným olejem. Pozitivní i negativní. Konopny olej mě opravdu oslovil a jako doplněk stravy bych ho rada zařadila do sve stravy.

dexi 24.02.2016

Ja použivám jako doplněk stravy konopny olej a pak takové kapičky s obsahem CBD od Canabis Pharma.

Dita 21.02.2016

Pro posílení imunity doporučuju zkusit http://eshop.cbdex.cz/liquid-cbdex-imunit-1-10ml je to u nas poměrně novinka a zatím se mi zda že o tom moc malo lidí ví. Pro ty kdo trpí sniženou imunitou hlavně ted v tomhle sychravém počasi je to dobra volba.

bojabety 21.02.2016

Chtěla bych doporučit na prevenci před chřipkou,užívat jednou týdně homeop. přípravek Oscillococcinum...dostání v lékárně...přípravek stimuluje celkovou obranyschopnost organismu a je tím učinější,čím dříve se podá...<3

Zuzka 16.02.2016

já jako vegetarián mám s imunitou docela problém, teď jsem našla článek na kralostvizen.cz právě o tom, co jíst, abych si ji posílila. *19* Je tam toho víc, koukněte :) http://kralovstvizen.cz/zelene-zazraky-mlady-jecmen-a-chlorella/

Klára 12.02.2016

Občas si dělám detoxikační období a používám kvalitní potraviny. Teď se snažím celkově změnit životní styl a pomáhá to.

Bětka Klára 17.02.2016

A jaké potraviny používáš pro detoxikaci? Myslíš čaje například?

Klára Bětka 20.02.2016

Čaje taky samozřejmě, ale jinak obměňuji celý jídelníček. A dbám na kvalitu jednotlivých potravin. Takže nakupuji v bio obchodech.

Bětka Klára 24.02.2016

Dobře, a které bio obchody se ti osvědčily?

Apola Klára 31.03.2016

Dobrý den všem, Hodně jsem četla o detoxikační kosmetice Litokomplex. Ráda bych se zeptala zda s ní máte někdo osobní zkušenosti? Jaké měla účinky třeba po měsíci?

Vendy Apola 13.05.2016

Já litokomplexy používám, tak samozřejmně největší rozdál je idět na kůži, je daleko jasnější a póry jsou neznatelné. Ale také se cítím méně unavená.

Jraka 31.01.2016

Já jako prevenci používám detoxikační kůry, protože odvádějí spoliny z těla ven. Nemocná nebývám. Ten zrovnoa zkouším toto http://hloubkova-hygiena.cz/ Našla jsem nato tožiž velice spokojené zmínky v internetových diskuzích

glady 19.01.2016

na prevenci je nejlepší pestrá strava, pohyb a hodně přírodních vitamínů *12*

Jana glady 20.01.2016

To je pravda. A právě v té hlívě je spousta prospěšných látek. Mimo jiné ten rakytník. Nebo šípek. A přírodní? V Terezii dokonce ani nepřidávají žádné chemické látky. Je to komplet přírodní :-)

Alice ze mlejna 18.01.2016

Prevenci neresime. Kdyz neco prijde tak se s tim vyporadame zrovna v tu chvili. A kdyz na to pomuzou leky? Prosim klidne si to dam :-)

Růžena 55 Alice ze mlejna 21.01.2016

Tak samozřejmě to lze řešit akutně, ale proč, když je to tak jednoduché tomu předejít. Navíc těch produktů mají v terezia company mnohem více a každý je na něco dobrý. Ta hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem mi přijde ale nejlepší. Super na imunitu, zdroj vitamínu C, výborné na pokožku, na zažívání. A hlavně všechno je to poznat už po dvou třech týdnech

Břeťa Růžena 55 21.01.2016

Přesně tak. A kdo chce předejít tomu, že by se snad nacpal konzervanty, může to kupovat od terezia company. Jako já. Nejsem žádná cíťa ale na tohle jsem fakt háklivej.

Michala cizkov 15.01.2016

Rychla lecba rymy je inhalace. Nekomu se to zda drasticke no ja to doporucuju

Michala cizkov 15.01.2016

Rychla lecba rymy je inhalace. Nekomu se to zda drasticke no ja to doporucuju

Kajda 15.01.2016

Už to mám od léta a už první měsíc jsem cítila zlepšení

Michala Kolesová Kajda 18.01.2016

Já na tyhle prostředky věřim. Podle mě když je v tom uplně ten původní přírodní produkt, tak to musí nést nějaké přínosy. Sama se snažim si všehno pěstovat sama

Alice Michala Kolesová 18.01.2016

To není úplně jednoduchý, zkoušela jsem pěstovat hlívu v domácích podmínkách a moc to nejde. Takže to kupuju. A nemusím se s tím potom připravovat :-)

Jana Michala Kolesová 18.01.2016

Rozhodně tomu můžeš věřit. Ale i já si to kupuju hotové. Je to vlastně úplně stejné, jenom je to v tobolkách a nemusíš se s tím lopotit.

Míla Jana 19.01.2016

A proč myslíte, že v té tobolce je dost těch látek? Dyk je to hrozně malý

Kaloba Míla 19.01.2016

NA prtevenci mohu doporučit třeba Kalobu. Přípravek z pelargonie jihoafrické

Jana Míla 19.01.2016

V jedné té kapsli je 300 mg směsi. Jí se to dvakrát denně. Ty látky dodáváš tělu vlastně kontinuálně furt. Když si uděláš a sníš jednu celou houbu tak to podle mě takový efekt nemá

Kristyna 15.01.2016

A vy jste to zkoušela?

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
32 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:09
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat