Diskuse na téma Na prevenci

Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.

Majka 22.11.2012

Nám teď paní doktorka doporučila na posílení imunity Biopron Junior, a zatím se ten náš miláček drží, tak uvidíme jaké to bude mít účinky do budoucna :)

Petra 25.08.2012

Musim se pridat k Rakytnikovemu oleji, je vazne vynikajici..ale ja kupovala kombinaci s hlivou ustricnou, ta je vyborna na imunitu, doda energii a obsahuje vlakninu, ktera je dulezita pro dobrou funkci strev..navic ted kupuji Hlivu ustricnou v kombinaci s probiotiky..neznam nic lepsiho..navic je to ciste prirodni, takze muzu jen doporucit. Koupite v lekarnach nebo pres internet: http://www.terezia.eu/cz/produkt/hliva_ustricna_probiotika

dama.jana Petra 06.02.2013

Já dávám mým dětem sirup stopbacil,hlavně teď v zimním období, je multibylinný a díky tomu rychle zabírá při začínající viróze, děti ho pijí i jako prevntivně, do teď nebyli nemocné, chuťově je výborný a hlavně je přírodní, což preferuji.

dama.jana Petra 06.02.2013

Já dávám mým dětem sirup stopbacil,hlavně teď v zimním období, je multibylinný a díky tomu rychle zabírá při začínající viróze, děti ho pijí i jako prevntivně, do teď nebyli nemocné, chuťově je výborný a hlavně je přírodní, což preferuji.

Anna 13.06.2012

Na prevenci doporučuju užívat Rakytníkový olej, je to nejlepší co jsem zatím vyzkoušela. Vyzkoušela jsem ho jako první a teď ho užíváme celá rodina. Zvyšuje imunitu, regeneruje pokožku a mnohem víc. A hlavní je, že to není žádna chemie ale čístě přírodní! Po tom co jsem ho začala užívat jsem už půl roku nebyla nemocná i když předtím při sebemenších kolísáních teploty jsem mívala kašel nebo rýmu. Můžete se tu kouknout pro více informaci www.terezia.eu/cz/produkt/100_rakytnikovy_olej_v_tobolkach.

Erika 30.04.2012

Woebnzym máme doma také v oblibě. Děti už mám poměrně velké, takže nemám problém, že by mi něco nepapkaly. Většinou, když jsou nemocné, tak přijmou úplně všechno. Hlavně, aby už jim bylo lépe. Mně osobně to pomohlo i u problémů typu kvasinky a záněty močového měchýře.

Denisa Erika 26.05.2012

Wobenzym dětem nedávám. Přijde mi pro ně zbytečný, poněvadž nijak zvlášť pochroumanou imunitu nemají. Mě pomohl několikrát na opakované záněty.

Dorota 29.12.2011

Já zas Wobenzym, ale cenově je poměrně vysoko. Pro děti bych doporučila Echinaceu a hlavně dostatek vitamínu C. Snažit se, aby dostávaly co nejméně antibiotik. A pokud někdy dítě dostane chřipku a horečka nepřesahuje 39,5, snažte se nedávat žádné léky proti horečce a nechte dítě vypotit. Osobně svým dětem dělám zábaly ( alespoň nohou, rukou a loktů) a ty starší posílám do sprchy.

Miroslava Dorota 24.03.2012

Zábaly jsou dobré,ale netrápila bych děti zbytečně dlouho. Pokud horečka nemá klesavou tendenci, dala bych alespoň panadol. Wobenzym je dobrý,ale mně ty červené tablety nepolykají. Vždy to jen ocucají a vyplivnou:) Takže je léčím čerstvým zázvorem, který jim dávám nastrouhaný na lžičce s medem.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat