Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, našla bych tu prosím někoho, kdo má zkušenost s s klinikou IVF ve Zlíně ? Sestra by ráda darovala vajíčka, tak zkouším touto cestou zjistit víc informací.
Já tuto kliniku mohu vřele doporučit, je bezvadná :-) Byla jsem tam a mohu říct že opravdu lepší přístup a celkovou péči jsem ještě nezažila, je to opravdu skvělé po všech směrech :-)
Já jsem tam byla na umělém oplodnění, nevyšlo nám poprvé, teď nám nabídli věrnostní program https://www.ivf-zlin.cz/26413n-vernostni-program
Takový program někdo má? To slyším poprvé.
Ano, oni ho mají. Ale ono ani nejde o tom, ale že jsou v ivf-zlin na umělé oplodnění nejlepší.
A za jak dlouho se vám povedlo otěhotnět? Je to hodně náročný proces?
Na druhý pokus se nám to povedlo. Ale nebudu lhát, je to psychicky náročné, ale ta touha po dítěti tě podrží.
Nám to teprve čeká, jsem zvědavá, co to vše obnáší a jak to bude. Mám z toho strach.
Určitě tuhle kliniku mohu doporučit.. mám s ní jen samé dobré zkušenosti.. byla jsem tam darovat dvakrát a nešla bych jinam..
Jednou jsem tady byla..a přemýšlím že pujdu znovu.. je to super klinika
Já jsem si tuhle kliniku našla že je fakt dobrá, jsem tam objednaná tak uvidíme jaké to bude :-)
Ségra byla na této klinice na umělém oplodnění, a co vím tak si ji moc chválila a co je víc povedlo se na druhý pokus,, už to chtěli vzdát ale naštěstí to šlo :-)
Byla jsem tu .. a jestli ségra chce jít darovat tak určitě sem. Bude velmi spokojená, určo tak jako já :-)
Já jsem ani nerozhodovala moc dlouho. Já v tom vidím skvělý počin, pomoc neplodným párům. A pak mě taky zaujala kompenzace za darování. Já jsem byla na brněnské klinice https://www.repromeda.cz/. A byla jsem velmi spokojená.
Je super.. byla jsem darovat vajíčka právě sem a všichni tam byli moc milý a prostě super. :-) jsem ráda že jsem šla právě tam
Já tam vajíčka darovala 2x, pokaždé proběhlo vše v naprostém pořádku. Celý postup mi byl předem detailně vyvětlen a zodpověděli mi všechny dotazy, tak jsem byla hned klidnější.
Já tam taktéž darovala. Měla jsem dost obavy z možného hyperstimulačního syndromu, který může vzniknout následkem aplikace hormonů. Celou dobu si mě ale hlídali, tak jsem byla klidnější. No a jak bylo uvedeno výše, všechno mi taktéž dopodrobna vysvětlili, takže za mě super klinika, kterou doporučuji.
My kliniku navštěvujeme teďka. Popravdě jsem moc mile překvapená z přístupu, musím říct, že oproti nekterými jinými zdravotnickým zařízením se to nedá srovnávat. :)
To máte teda pravdu :) IVF klinika je super. My jsme tam moc spokojeni. Hlavně přístup doktorů super. Oceňuji hlavně to, že nám vše vysvětlili tak, že jsem všemu porozuměla :) Za mě tuto kliniku mohu jedině doporučit.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.