Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, jak jste resili ystavbu dveho vysneneho doemcku, svepomoci nebo firma?
Můžu se zeptat jestli máte dům i nějak kamerově zabezpečený ? Chci pořídit venkovní kameru, ale potřebovala bych trochu poradit s tím, jakou vybrat.
Momentálně vybavuji jídelnu ale nedaří se mi sehnat židle, jaké bych si představovala :(
Zkus kouknout na e-zidle.cz. Tady jsem si vybrala židle respektive křesílka k jídelnímu stolu a modely mají kvalitní.
No židle mají fakt krásné a nejsem schopna si pořádně vybrat. Budu se muset poradit s přítelem, ale podle mě skončím tady u těchto. I ta barva je přesně to, co jsem hledala https://www.ezidle.cz/zidle-k306/5064/p
Nábytek Mikulík má též moc pěkný a kvalitní nábytek. Mám od nich kuchyni, postel a skříně a jsem velmi spokojená.
Jakou kuchyni sis vybrala ? :) Taky nás čeká nová kuchyně, tak jsem ještě ve fázi vybírání, ale jejich kuchyně se mi líbí.
Pokud máš představu a jsi trpělivá, tak si určitě poradíš sama :). Mně se to povedlo, ale trvá to víc času než si to poskládáš a dáš dohromady tak, aby se ti to líbilo a bylo to fakt perfektní. Mně hodně pomohli tady www.jelinek.eu. Je dobré se zastavit na jejich prodejně nebo showroomu, kde ti poradí pokud si moc nevíš rady.
Jaké služby nabízejí ? Jde vyloženě jen o výrobu nábytku ? Nebo dělají i 3D návrhy ?
Zpracovávají komplet nábytek na zakázku, přijedou, zaměří si u tebe prostory, vypracují 3D návrh .. je toho dost :)
Mě by spíš zajímalo, jak jste si poradili s vnitřním vybavením. Platili jste si někdo designéra nebo jste si se vším poradili sami ?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.