Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Sledovali jste svatbu prince Williama a Kate Middleton? Líbila se vám? A jaká byla vaše svatba? Nebo teprve plánujete? Přidejte i své fotky :)
Zkus zajít do saty-svatebni, mají i webovky. Já jsem je objevila náhodou a půjčovala jsem si šaty u nich.
Problém je, že já nemám postavu, která by byla konfekční. Budu asi potřebovat upravit šaty.
Ahoj, já jsem na tom stejně :( Dlouho jsem hledala salon, kde by mi vyšli vstříc a kde bych se cítila dobře :) Byla jsem v salonu saty-rosulkova.cz a tam jsem se cítila báječně. Se vším mi poradili, našli šaty přímo pro mě :) Doporučuji :)
Já moc doporučuju salón https://www.tyano.cz/ perfektní zážitek s nima, krásně se o mě starali, dali mi spoustu rad, zajímali se, vše bylo perfektní a cítila jsem se díky nim jako princezna :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.