Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Bude to mít ještě smysl ?
Ráďo, vím, že to není jednoduché, ale zase na druhou stranu, vážně má cenu "investovat" do někoho, kdo to neocení? A navíc, teď to můžou být "jen" smsky, ale nikdy nevíš, v co se to může rozvinout.. a ten brouček v hlavě tě pořád bude nahlodávat... a pokud začal už po roce vašeho vztahu, co by asi následovalo po 5 nebo více letech... souhlasím s martinou, ruce pryč a najdi si takového, který tvou lásku pořádně ocení!!! <3
Teda jen koukám a utvrzuje mě to, že vážně většina žen je dost paranoidní ... kvůli SMS takový humbuk *4*
Tomáši ty si dobrej vůl.Promiň ale jinak to říct nejde.I já mám s nevěrou dost bohatý zkušenosti a to oboustranný.Udělala sem v životě pár seků, na který nejsem pyšná, ale jedno vím jistě a to že smskama to pouze začíná a stává se jen hodně zřídka, že dotyčný nebo dotyčná je jen kamarád/ka......Já tě sice neznám, ale touhle jedinou větou si mě utvrdil v tom, že chlapů jako ty je pořád dost....co,jedna smska přece nemůže ublížit....pak jeden flirt,jedna schůzka,jeden polibek ....a na konec jeden sex a pak lítost a pochyby(ovšem pokud lituješ,miluješ a nechceš ztratit)....tohle není paranoia tohle je FAKT hochu.Mimochodem pokud si pořád trváš na paranoie pak tě můžu ubezpečit, že tím netrpí jenom ženy, ale i muži a někteří víc než jsou ochotni přiznat.....Takže si to srovnej v hlavě, než zase budeš jednostranně kritizovat a posuzovat.....;-)
Ahoj holky, se svým přítelem jsme spolu dva roky, začátky byly samozřejmě krásné. Po roce jsem si však nedopatřením přečetla sms v jeho tel. a tím jsem zjistila, že si píše s jinou. Nebyly to jen obyčejný smsky typu "ahoj, jak se máš", ale psal ji krásný věci, který dříve psával i mně. Tehdy jsme se strašně pohádali a on nakonec řekl, že mě nechce ztratit. Snažila jsem se to teda přejít, i když mě to moc trápilo, přišlo mi to jako zrada, ztráta důvěry. Poslední dobou je ke mně chladný, neumí mi snad ani říct, že mě má rád a já zase začínám mít pocit, že něco není v pořádku, i když se snažím. Hrozně se bojím, že si s ní zase začal psát a scházet se s ní. Několikrát jsem mu říkala, ať ode mě odejde, jestli chce být s jinou, ale vždycky mi odpověděl, že chce zůstat se mnou. Nerozumím tomu - i když ví, že nejsem šťastná a chybí mi jeho láska, vůbec s tím nic nedělá...tak se Vás chci zeptat, co si o tom myslíte? Jestli se mám dál snažit ten vztah zlepšit, a nebo se ho vzdát? Pořád mu nedokážu plně důvěřovat a mám strach, že jsem pro něj jen taková ta "zadní vrátka" a on se přitom baví s jinou.:-O
Kašli na něj najdi nového chlapa i když ho máš tak ráda >:(
Bohužel to není pro mě až zase tak jednoduché jak tu píšeš ;*(
Odejdi, dokud s ním nemáš děti. Nebo bude hůř.
Ahoj mám problém,jsem s přítelem přes rok v březnu mě požádal o ruku.A teď nedávno mu přišla v půl noci sms,která mě vzbudila.Ráno když jsem se probudila,a koukla na něj měl už telefon v ruce. Když jsem se ho zeptala kdo mu psal takhle v noci tak nejdříve říkal že nikdo.(sms vymazal) A když jsem mu řekla že jsem slyšela sms,která mě vzbudila,tak prý mu psal kamarád tam kde původně bydlel.A pak z něho vylezlo že to byla kamrádka,a že prý to vymazal aby jsme se nehádali.Dostalo mě to a brečela jsem tak mě objal,a ptal se proč brečím.tak jsem mu řekkla že mě mrzí že mi lhal.i když je to jen malá lež,a já jsem mu řekla že i tím to může začít. Nevím jestli mu můžu dál věřit,a jestli mi nelže dál,třeba v něčem jiném.Poradíte mi,co mám dělat?
Přesně,jak to píšeš prožívám teď to stejný,tak nevím, jak se rozhodnout? Co ty už jsi to vyřešila?Přeji hezký den a hodně štěstí:-)
Vyjeb sa nanho .... nevie co chce... na svete je aj vela lepsich chlapov ako on ver tomu ! Tak hlavu hore ...:-)
měla jsem stejný problém, nebyl ke me takový jako bych chtěla. ted po roce jsem zjistila že jsem byla tak blbá! že pro něj dělal všechno co chtěl a nic. ted mám rozhodnuto - ROZCHOD !!! potřebovala jsem najít někoho jiného aby mi otevřel oči !! :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.