Diskuse na téma kvalitní křeslo

05. 01. 2025 pesto85 Prosím o radu

Ahoj holky, stěhuju se konečně do vlastního bydlení a chybí mi tam nějaké čtecí křesílko. Může se stát, že se v něm tak na 2 nebo 3 hodinky zaseknu, když se začtu. Takže by bylo fajn, kdyby bylo pohodlné a kvalitní. Nikdy jsem nic takového nekupovala, tak nevím, kam se za kvalitou za dobré ceny podívat. Víte některá, kam je dobré zajít?

Makouš včera 22:28

Ahoj, za sebe můžu doporučit prodejce ezidle, patří k těm lepším, kde neprodávají něco, co se ti brzo rozpadne. Ségra si tam taky dovybavila bydlení plus jsme tam koupili dědovi takový polohovací ušák, můžou to být tak 3 roky, a jsme s kvalitou spokojení. Mívají různé akce, takže za to nemusíš dát ranec. Ale samozřejmě záleží, jakou máš představu.

pesto85 Makouš dnes 20:19

Láká mě vyzkoušet taky nějaké polohovací, to by bylo super i k telce. Jen přemýšlím, jestli to má smysl. Když se pokazí, tak z něj bude stejně obyčejné křeslo. Jen za něj dám víc peněz :/

hopik32 06.01.2025

a křesílko z minulého bydlení už se rozpadá? ideální by bylo s ním ještě vydržet a počkat na nějalé solidní ve výprodeji

pesto85 hopik32 06.01.2025

Ve starém bydlení křesílko nemám, nebylo na něj místo. Tohle si konečně můžu zařídit podle sebe, tak se těším :))

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vás čeká energetický start roku. První dny mohou přinést určité výzvy v pracovním prostředí, kde je důležité zůstat flexibilní a otevřený novým nápadům. Nechte svou přirozenou tvořivost vést vás k origináln&ia... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:19
10 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:02
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat