Diskuse na téma Jak se zbavit celulitidy?

28. 10. 2024 Alecca Pohyb a sport

Ahoj holky, jak bojujete s celulitidou? Pomáhá vám třeba nějaké speciální cvičení nebo nějaký doplněk stravy, krém, cokoli...jestli to takhle půjde dál, tak už se na sebe nebudu moct ani podívat :-/ nějak mě asi dostihl věk a geny a začíná se to projevovat.

Hanka včera 23:01

Ahoj, no tak určitě je vhodné dodržovat zdravou životosprávu, což zahrnuje dostatečný pitný režim a pohyb, ale jak píšeš, celulitidu má skoro každá ženská a velký vliv na to mají geny. Někdo může dělat, co chce a stejně bude celulitidu vždycky mít. Ale já jsem teď objevila něco, čím jsem ty geny ošálila :-D chodím pravidelně na masáže do lymfodrenaz.cz Začala jsem na jaře před létem a je to teda pecka. Už po první jsem viděla rozdíl. A jak teď chodím už delší dobu, tak mi to pomáhá i na zeštíhlení spodního bříška a vnitřní strany stehen, což jsou moje problémová místa a těžko jsem odtam vždycky hubla.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat