Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, jak bojujete s celulitidou? Pomáhá vám třeba nějaké speciální cvičení nebo nějaký doplněk stravy, krém, cokoli...jestli to takhle půjde dál, tak už se na sebe nebudu moct ani podívat :-/ nějak mě asi dostihl věk a geny a začíná se to projevovat.
Ahoj, no tak určitě je vhodné dodržovat zdravou životosprávu, což zahrnuje dostatečný pitný režim a pohyb, ale jak píšeš, celulitidu má skoro každá ženská a velký vliv na to mají geny. Někdo může dělat, co chce a stejně bude celulitidu vždycky mít. Ale já jsem teď objevila něco, čím jsem ty geny ošálila :-D chodím pravidelně na masáže do lymfodrenaz.cz Začala jsem na jaře před létem a je to teda pecka. Už po první jsem viděla rozdíl. A jak teď chodím už delší dobu, tak mi to pomáhá i na zeštíhlení spodního bříška a vnitřní strany stehen, což jsou moje problémová místa a těžko jsem odtam vždycky hubla.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.