Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, poradíte prosím jak si přirozeně zahustit vlasy doma? Jde to? Máte třeba zkušenost s nějakými clip in pásky?
Dobrý večer, určitě to jde! 😊 Já mám výbornou zkušenost s clip-in vlasovými pásky. Zvlášť tento Clip-in vlasový pás REMY je úžasný https://www.vlasy-levne.cz/clip-rychlopas-43-cm/443-clip-vlasovy-pas-remy-43-rovny-nejsvetlejsi-blond.html! Vypadá přirozeně, snadno se nasazuje a je dostupný v různých délkách a odstínech, takže si snadno vyberete. Navíc ho můžete používat opakovaně a opravdu rychle dodá vlasům krásný objem i délku. 💇♀️ Já je občas nosím na speciální příležitosti a cítím se s nimi parádně. 😊 Pokud jste ještě clip-in nezkoušela, určitě se toho nebojte, je to jednoduché
Taky o clip in vlasech přemýšlím a ráda si počkám na doporučení, kde je koupit :) Sama mám málo vlasů a chtěla bych konečně bohatou hřívu.
Holky, já mám výbornou zkušenost s clip in pásy - ty se jednoduše naklapnou na vlasy a je to. Vypadá to dobře a přirozeně, mám je z lidských vlasů, mrkněte www.hotstyle.cz/338-clip-in-pasy
Moc děkuji za doporučení, na tento e-shop čtu všude výborné recenze! Hned jsem si u nich proto clip in pásy, ale i clip in vlasy objednala. Už se těším až vše bude doma a konečně si splním sen o hustých vlasech :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.