Diskuse na téma Manžel a problémy v posteli

Hezký večer ráda bych znala názor někoho zvenčí, protože už jsem fakt bezradná. Můj manžel má delší dobu problémy s erekcí. Vím, že ho to trápí, ale o tom moc mluvit nechce a jakýkoliv náznak, že by měl zajít k doktorovi nebo odborníkovi, hned zavrhne. Snažila jsem se k tomu přistupovat citlivě, nevyvíjet na něj tlak, ale zároveň mě to taky trápí, protože se tím náš intimní život dost změnil. Nevím, jak ho přesvědčit, aby vyhledal pomoc, když to sám odmítá. Díky moc za jakékoliv rady.

Tichavka 17.11.2024

Ahoj, chápu, jak těžké to musí být, když se vztah začne měnit tímhle směrem. Rozhodně bych doporučila si s partnerem otevřeně a klidně promluvit. Zjistit, co ho trápí nebo proč se tak chová – někdy jde o věci, které ani nemají co do činění se vztahem, ale spíš s osobními problémy. Pokud jde o váš intimní život, zkuste třeba překvapit něčím novým a oživit atmosféru. Já jsem nedávno narazila na luxusní adventní kalendář Satisfyer Premium https://www.deeplove.cz/satisfyer-premium-advent-calendar-luxusni-balicek-24-hracek, který obsahuje různé hračky a doplňky. Může to být super způsob, jak spolu zažít něco nového, odhodit stereotyp a zase se naladit na společnou vlnu): Přeju hodně štěstí a držím palce, ať se situace zlepší! ❤️

diana27 12.10.2024

Ahoj. Možná by pomohlo vysvětlit mu, že to není jen o něm, ale o vás obou a o tom, jak se cítíte ve vztahu. Ta chlapská ješitnost je někdy fakt otřesná. Hele ale jinak to že chlap má problém s erekcí, tak se nerovná že hned musí jít k doktorovi. Může vyzkoušet i něco co není na předpis.

Lilianne diana27 14.10.2024

Zdravíčko, já dost souhlasím s Dianou. Myslím, že dneska to už není žádný problém. Dá se sehnat dost fungujících řešení :-)

Sandriskaa diana27 16.10.2024

Hezký večer. Moc Vám oběma děkuju za reakce. Jak píšete o těch prostředích na podporu erekce, můžete mi něco doporučit?

diana27 diana27 17.10.2024

Ahoj, můj chlap si objednává tady toto https://supererekce.cz/11-runner-gel-5-kusu.html Objednává si to už roky a skvěle nám to funguje :-) Jinak to dojde fakt diskrétně zabalený.

Lena diana27 17.10.2024

Milenec 👍

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
199 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat