Diskuse na téma Darování vajíček - zkušenost

Zdravím, holky - jaký máte prosím názor na darování vajíček? Přemýšlím o tom, ale ráda bych slyšela nějaké osobní zkušenosti.

Stella 13.10.2024

Za mě proč nepomoct jiné ženě, která prostě miminko mít nemůže. Jde o dobrý skutek, chce to ale najít dobrou kliniku, kde mají zkušenosti a hezký přístup.

Elininka Stella 16.10.2024

Dobrý večer, za sebe můžu doporučit tuto kliniku www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Vajíčka jsem u nich darovala už 2x a nešla bych jinam. Lékaři u nich jsou opravdu zkušení a šikovní, vše bylo rychlé, bezbolestné a taky mi kompenzovaly veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly.

Agáta Stella 20.10.2024

Holky, teda - nikdy jsem o darování vajíček nepřemýšlela, ale teď si jdu hledat veškeré informace ohledně darování a taky ohledně kliniky ve Zlíně a kdyžtak se na ně obrátím.

Denisa5 Stella 24.10.2024

Moc všem děkuji za komentáře a doporučení na kliniku ve Zlíně. Co jsem procházela různé diskuze, ženský si kliniku chválí, takže se tam objednám na konzultaci.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

19 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:54
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:48
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat