Diskuse na téma Poradíte s hubnutím?

Ahojky, uvažuji o proteinové dietě, protože se mi nedaří zhubnout jinými způsoby. Ráda bych ale věděla, jaká je podle vás nejlepší cesta k trvalému hubnutí. Máte někdo zkušenosti s proteinovou dietou? Funguje to dlouhodobě, nebo je lepší zvolit jiný přístup? Děkuji moc za všechny rady! 😊

Sandriskaa 17.12.2024

Osobně jsem toho zkusila hodně a opravdu zhubnout a váhu si udržet se mi podařilo právě až s českou Ketodiet. Naučila jsem se s ní pravidelně a správně jíst, mám od nich super recepty a rady a doteď si od nich objednávám proteinové nápoje, pečivo a další dobroty :)

Danka 26.09.2024

Ahoj, hele za mě je proteinová dieta skvělý způsob, jak rychle nastartovat hubnutí, a mám s ní dobré zkušenosti. Já jsem konkrétně vyzkoušela KetoDiet a opravdu mi pomohla. Princip proteinové diety je založený na vyšším příjmu bílkovin a nízkém příjmu sacharidů, což vede k tomu, že tělo začne spalovat tuky. Je to efektivní, ale stejně jako u každé diety je klíčové, jak se k tomu postavíš po jejím skončení. Jinak teda pro trvalé výsledky je důležité se po dietě naučit zdravě stravovat a hýbat. Když proteinovou dietu bereš jako odrazový můstek ke zdravějšímu životnímu stylu, můžeš si váhu dlouhodobě udržet. U KetoDiet se mi líbí, že mají plán, který zahrnuje i fáze po dietě, aby nedošlo k jojo efektu. Důležité je nevzdávat to a udržet si zdravé návyky i po skončení diety. Z mé zkušenosti to tedy funguje, ale klíč je ve vyvážené stravě a životním stylu i poté. 😊

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat