Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky chci se s vami poradit jestli pouzivate po antibiotikach nejake probiotika popripade s kterymi jste byli opravdu spokojeni? :) pouizivate i nejake probiotika jen po prodelani chripky a tak, vim ze kdyz uz mate vir v sobe tak je to znacka ze uz neco neni v poradku s telo se potrebuje branit. Poradte prosim diky :)
Pharmaaency neznám, ale poptala jsem se v lékárně. Jejich probiotika jsou zcela přírodní.
A objednala jste si nějaké Doly?
Objednala jsem si Probio s brusinkou.
Na jejich www.pharmaagency.cz jsem našla probiotika i pro děti. Syn mívá když užívá antibiotika problémy se zažíváním, tak je asi vyzkouším.
my máme doma chlorellu a ječmen, ty se vám postarají o správnou střevní mikrofloru :) a i imunitu, jen je potřeba brát dlouhodobě. já jsem nejvíce spokojená se zn green ways, nakupuji přímo na jejich webu, kde mám jistotu kvality
já už teda probiotika neužívám, mám místo toho zařazeny do denní rutiny zelene potraviny. kupuju chlorellu i ječmen na green ways stránkách, tam mi i jejich poradce nastavil dávkování tak,aby mi naběhl detox a pak jsme zase dávky stabilizovali do nějaké te prevence-imunita je lepší, zažívání a tím i plet :) takže za mě jasná volba
Po užívání antibiotik jsem dostala tip na úravu zažívání a to na www.pharmaagency.cz.
Jake probiotika davate prosim detem aby vam je snedly bez reci? :-) :-/
Davam jim Lactobacilky s třešňovou příchutí a paradně je baští
No tak na ne se musim zeptet v lekarne a snad je deti budou bez reci jist :-) jink uz nevim co bych jim davala.
Doporučíte někdo nějaké osvěčené probiotika pro 5-měsíční miminko?
Já mám odzkoušené Laktobacílky jsou v sáčcích takže se snadno podávají a neobsahují žádné konzervanty, barviva, sladidla apod.
A to se rozmíchá v mléku? Nemá to nějakou příchuť? A jaký je to výrobce, abych vědela po čem přesně se v lékárně ptát. Děkuju
Já je dávám do mléka, úplně se rozpustí a žádnou příchuť to nemá, takže dítě o tom ani neví, je to od Naturevia https://www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/laktobacilky-baby-4/
Tak to zní dobře, malá mi jenom tak něco nespolkne takže tohle zní jako něco, co by mohlo fungovat. Mockrát děkuju za radu
Není za co, ráda jsem pomohla, taky jsem předtím zkoušela jiné, ale tyhle se osvědčily nejvíc.
Probiotika jsou dobré i na posílení obranyschopnosti, což je teď obzvlášť něco na co myslet a snažit se podporovat.
Určitě to pomáhá dětem i s obranyschopností, já na to vždy takhle myslím když dávám probiotika..
Pomohly vám probiotika s kolikami?
Nám s tím pomohly, koukni na moje předchozí komenty.
Aha už to vidím, tak je vyzkouším. Za jak dlouho po užívání se vašemu mimi ulevilo?
Ono to chvíli trvá než se ta střevní mikroflóra srovná, ale myslím že tak po 2-3 týdnech jsem viděla, že se malému hodně ulevilo.
Dobře, děkuju moc za radu, už jsem koupila ty Laktobacílky tak snad nám to taky zabere jako vám.
Věřím, že ano, doporučovala jsem je i kamarádce co měla podobné potíže s malou a pomohly jí. Jinak není za co, ráda jsem pomohla.
Probiotika jsou důležité také kvůli imunitě...
Za mě určitě taky Laktobacílky, jsou kvalitní a snadno se mimi podávají tím.
Tak pro ty z vás co mají stejné potíže s kolikami jako my, tak jenom píšu, že se naší malé po těch laktobacílkách opravdu ulevilo.
A co berete vy jako dospělí za probiotika?
Já beru tyhle https://www.lekarna.cz/swiss-naturevia-laktobacily-5-imunita-33-kapsli-vyhodne-baleni/ obsahují navíc vitamín C takže jsou výborný i na podporu imunity.
Moc díky za radu, zkusím je
Za málo, věřím, že budeš spokojená.
Užíváte probiotika i na celkovou podporu imunity?
Já nedám dopustit na Biopron:-)
Ano, také jsem si kupovala probiotika po léčbě antibiotiky, určitě je to potřeba. Také i dětem dáváme preventivně probiotika, hlavně přes zimní období
My užíváme celý rok pangamin na imunitu, ale právě když někdo z naší rodiny dostane antibiotika, tak koupím pangamin bifi, ktery obsahuje probiotika.
Anooo. Za mě je to must have i kdž nejsi po antibiotikách :) Já je beru celoročně a jsem moc spoko. Za mě zdravý mikrobiom = zdravé celé tělo. :)
Ahoj, s jakou značkou jsi spokojená?
@Janina95 - Beru dlouhodobě konkrétně tyto https://www.kingrayshop.cz/p/swedish-nutra-zakapsulovana-probiotika-10-bilionu
já hodně cestuju a co beru tyhle probio https://czechvirus.cz/probio15-p684/ tak nemám zažívací potíže při změnách prostředí a jídel, za mě jsou nejlepší, co jsem měla a beru je tedy také celoročně
atb je to určitě na místě a já je beru teda celoročně skrz imunitu i zažívání a plet, můžu doporučit probio 15 ty jsou jedny z nejkomplexnějších
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.