Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahojky, chci se zeptat jestli mi prosim nedoporucite nejakou dobrou znacku pasty, ktera by mi pomohla aspon trosku vybelit zuby? Piji hodne kavu a caj tak mam zuby takove nazloutle a rozhodla jsem se s tim neco zacit delat :-D kuji
Moc vsem dekuji za odepsani a tipy. jak vidim bude to asi trochu boj a ne jak jsem si myslela ze to bude supsup :/ urco zajdu jeste za zubarkou jestli by mi primo ona neco nedoporucila no... ale asi vzdycky neco vyzkousim a pak uvidim co mi nejvice pomuze. diky moc holky
Doporučuji Swissdent Bělicí zubní pasta Extreme z osobní zkušenosti.Je sice dražší,ale používá se jen malé množství jako kulička hrášku,takže vydrží dlouho.
Mi hodně pomohla pasta paradontax červená.. není samozřejme tak ucinna jako belici prostředky,ale dost oproti tomu co jsedm mela mi pomohl a navic chranila i dasna
Ahoj ja ti nevim jestli je to na ty zuby dost setrny.. :/ mas urcite treba sklovinu v poradku, s poskozenou skolivnou se myslim belit zuby nesmi, ublizilo by to zubum jeste vic!! nejdriv asi jen vyzkousej nejakou belici pastu, hodne dorbre recenze jsem cetla na tuto: http://www.sleky.cz/rembrandt-plus-zubni-pasta-belici-50ml?category=101
Já jsem to třeba konzultovala se zubařkou a ta mi přímo doporušila šetrnou bělící sadu, po které jsou viditělné výsledky, tak jsem si ji koupila a po dokončení když se podívám na fotky před a po, tak jsou viditelné.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.