Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, poradíte svačinku na výlety, která malé děti opravdu zasytí? Co mají rádi Vaše děti?
Zdravím, já kupuju malýmu Bobíka a je moc dobrý, a to jak chuťově, tak i složením.
Taky ho kupujeme - synovi moc chutná. Zkoušeli jsme smetanové krémy i od jiných značek, ale ty syn nechce.
Maminky, moje děti ho taky milují, nevíte prosím, kde ho teď mají za dobrou cenu? Nejlépe na nějakém eshopu.
Tady je za dobrou cenu www.rohlik.cz/1408780-bobik-maxi-smetanovy-krem-s-vanilkovou-prichuti Taky jsem si objednala zásobu :)
Když někam jedeme brala jsem vždy nějakou svačinku z domu, záleželo samozřejmě na počasí. Ale u nás máme velmi rádi jakékoliv pomazánky, sýrové, šunkové, rybičkové, zeleninové. Případně jsem doma i upekla něco sladkého či slaného. Často jsem sáhla a sahám do teď po Sunaru bio kapsičkách či křupkách. Oboje bez přidaného cukru a soli a bez éček a stabilizátorů a dalších.
To zní dobře ta bio řada. A ty křupky jsou klasické kukuřičné nebo mají i ochucené? A ty kapsičky jsou také bez přidaného cukru?
Ano obojí. Proto je kupuji. Kapsičky si dám občas ráda i já. Jen ovoce a od jednoho roku i zelenina nebo vločky, takže i více zasytí. Tady s můžete podívat na složení třeba https://www.sunar.cz/produkt/bio-kapsicka-hruska-malina. Křupky beru i ochucené. Mají mrkvičku a hrášek, jahody nebo mango. Všechny má moc ráda a na cesty je to ideální. :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.