Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, podstoupily jste některá měření zraku v optice? Ptám se, protože jsem viděla, že Grandoptical měří teď zadarmo a já jsem vždy chodila jen k očaři, tak nevím, co od vyšetření v optice očekávat a jestli se to vyplatí a nebude to tam nepřesné. No a hlavně by se mi to hodilo časově po práci.
Taky jsem chtěla v říjnu na měření u nás na Chodově, chodím tam pravidelně. Ale teď jsem si toho všimla pozdě a už nebyl žádný termín. Budu muset počkat na jaro, nebo kdy nějaká ta akce zas bude.
No jo, je dobrý koukat na stránku a tam je vždy info, kdy bude měření. Hele minulý rok dělali i někdy těsně po Vánocích, co si pamatuji, ale bylo to jenom týden, tak určitě něco bude. Opakují to docela často.
@Sisima Tak to budu sledovat, snad něco brzy naběhne. I tak bych chtěla nový brýle, tak počkám na nějaký lednový výprodeje a zajdu si tam najednou.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.