Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Populární herec a bavič Igor Chmela, jeden ze čtyř tahounů zábavné Partičky, nemá nouzi o vtipy ani mimo televizní obrazovku. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 17 do 18 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Igor zmizel :-/
Dobrý den, na Vašich web. stránkách máte pěkné fotky, fotíte i dnešní moderní zrcadlovkou? Na hodně fotkách jsou psi a tak jsem se chtěla zeptat: Máte rád psy a kolik jich máte doma? ( popřípadě jiné zvíře) *1*
FOTÍM I MODERNÍ ZRCADLOVKOU. PSI NA FOTKÁCH NEJSOU MOJI, ALE MÁM JE RÁD, A STÁLE I TY, KTEŘÍ UŽ NEJSOU NA ŽIVU.
To Fuco: Kde jsi, kde jsi, celou noc, kde jsi? (Dalibor Janda) Und so ist die Zeit fast um - "Igino", und was ist mit unsere Frage???>:(
Igi, vrať se!
Igi jak často si u PC :-)
jo
To teda ta hodina je fakt na prd ;*( Když námIgi nepíše ;*( Škoda že tu nemúže být dýl *3*
Igore, jste nejlepší!!! Partičku úplně miluju!!! A Twix taky. Jel byste se mnou na cestu kolem světa?
Igore na co si vzpomeneš kdž vidíš název BOLT nebo slyšíš
tuším půjde o nějaký energetický nápoj, nebo ne ?
píšu, vidíte to?
Koukám, dotazů je hodně, nevím, jestli se na mě vůbec dostane... Lákalo by vás letět do vesmíru?
V SOUČASNOSTI, KDY NÁS TĚSNĚ MINUL ASTEROID 2012 DA14 SE VESMÍR JEVÍ JAKO BEZPEČNĚJŠÍ MÍSTO, ALE NEMÁM NA TO DOST PROSTŘEDKŮ....
Co Vás nejvíc baví na focení?
fotit, a pak s napětím čekat co z toho v postprocesu vyleze...ona je to vlastně dost dobrodružná činnost
Zdravím Igore! V sedmém díle ve hře Blázni používal Michal pouze samohlásku I. Neproběhlo potom mezi vámi nějaké vyříkáni a naopak zase v díle 41. ve hře reklamace, když jste dělal vietnamce a Michal reklamoval DVD s hororem?? Děkuji ;)
ANO, TÍMTO TUTO ZÁLEŽITOST POVAŽUJI ZA VYŘÍZENOU.
Dobrý den. Je na natáčení Partičky opravdu veselo nebo je na vás režisér přísný?
JE TAM VESELO A REŽISÉR SE VĚTŠINOU KLÁTÍ SMÍCHY NA ŽIDLI... A BOUCHÁ DO STOLU JEN Z RADOSTI....
Zdravím, moc se mi líbý vaše fotky. Chtěla jsem Vám taky poděkovat za krásné představení Platonov je darebák. Jste v roli Platonova opravdu působyvý. Je to pro vás náročná role?
PLATONOVA HRAJEME UŽ 6TOU SEZONU, ROLE TO NÁROČNÁ JE, ALE VZHLEDEM K TOMU, ŽE ČECHOV TO NAPSAL JAKO SVOU PRVNÍ HRU, KTERÁ BY BEZ TEXTOVÝCH ÚPRAV (ŠKRTY) TRVALA ASI 6 HODIN, DOVEDU SI PŘEDSTAVIT, ŽE BY TA ROLE BYLA NÁROČNĚJŠÍ...
Igor, si tu eště? :D
To Dano: No přišel pozdě - tak měl nadělávat!!!:-D
vazeni, velice dekuji vsem spamerum, kteri si mysleli, ze jsou ohromne vtipni a neustale sem cpali dotazy 100x omlete, pripadne (coz je horsi) vrcholne trapne... ve sklepe zustalo viset dost inteigentnich a bohuzel take nezodpovezenych dotazu, na ktere by treba nejen jejich tazatele radi znali odpoved... takze tem nekolika velmi dekuji za kvalitni diskuzi, kterou tu z toho dokazali vytvorit ;-)
Dobrý večer, obdivuji Vás jako herce i jako fotografa i jako člověka. Chtěla bych se zeptat jestli jste rád, že můžete účinkovat v Partičce? A co Vás na tom nejvíce baví? Děkuji a pěký večer.
DĚKUJI ZA PŘÍZEŇ, ANO JSEM RÁD, ŽE MŮŽU ÚČINKOVAT V PARTIČCE! NA DRUHOU OTÁZKU NĚJAK NEUMÍM ODPOVĚDĚT.
igore s filipem jste v cestách domů byli nejlepší a víc ste se k sobě hodili
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.