Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Populární herec a bavič Igor Chmela, jeden ze čtyř tahounů zábavné Partičky, nemá nouzi o vtipy ani mimo televizní obrazovku. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 17 do 18 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Třeba se pan Igor připravuje... A pak to sfoukne za par minut :-P
Dobrý večer. Ta technika, co?
Dobrý den. Zajímalo by mě, kolik měříte? Jste z Partičky nejvyšší? Díky.
PŘI POSLEDNÍM MĚŘENÍ TO MYSLÍM BYLO NĚCO OKOLO 180CM.
Ahoj, přijedete někdy do Karlových Varů nebo okolí?? :D
20.6. HRAJEME V KARLOVÝCH VARECH V RÁMCI AKCE PARTIČKA NA VZDUCHU TOUR 2013. VÍCE INFORMACÍ NAJDEŠ NA WWW.PARTICKANAVZDUCHU.CZ
Dobrý den. Bude nějaké představení Partičky v Brně?
PŘEDSTAVENÍ DO BRNA PLÁNUJEME NA PODZIM.
Dobrý den Igore,přijedete s klukama s Partičkou taky do Rakovníka? *1*
Zdravím :) Jak se Vám líbil dáreček, co Vám (doufám :-D) předal Marián v Liberci na představení Partičky? Měl vyřídit i dodatečně vše nejlepší k narozeninám... Tak jestli nevyřídil, tak tedy: Dodatečně všechno nej nej nej! :-D Jinak Vám držím palce, ať se Vám daří!*1*
DĚKUJU MOC, ANO ZÁSILKA BYLA V POŘÁDKU DORUČENA....MARIÁN ČURKO BY MOHL POUŽÍVAT SLOGAN "DNESKA PODÁTE HNEDKA DODÁME"...
Dobrý den, chci se zeptat, jestli to bylo nahrané nebo reálné? :D A vyjedl jste tedy všechny levé nebo pravé Twixy? :D :D :D
byla to skutečná čokoláda z opravdové čokolády a reálné sušenky...
Myslel jsem tohle: http://www.youtube.com/watch?v=fQrbLc9yvTA :D :D :D
omlouvám se, bylo myšleno toto: http://www.youtube.com/watch?v=fQrbLc9yvTA
Dobrý večer, Igore. Je možné, vidět vás někde v divadle? Děkuji.
ČASTO V DIVADLE NA ZÁBRADLÍ, ZŘÍDKA V DEJVICKÉM DIVADLE A ZA NEDLOUHO ČASTĚJI V DIVADLE BRODWAY, KDE BUDU HRÁT VE VEČÍRKU.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nechystáte nějaké představení DNz na Moravě. Mám vás moc ráda a ráda bych Vás viděla i jinde než v Partičce, ale do Prahy se dostanu jen zřídka, spíš vůbec. Děkuji za odpověď :)
V DUBNU V KOPŘIVNICI A ASI V ČERVNU V OSTRAVĚ S PŘEDSTAVENÍM DENNĚ.
Těšíš se na Večírek ?
ANO.
Ahojky Igi, jaký je váš nejoblíbenější film? A koukáte se na sebe v Partičce? :-D
Ahoj Igor, čo tak si dať Párty alebo Zoznamku?? :D :D
Dobrý den Igore, chtěla bych se Vás zeptat, co Vás nejvíce baví na focení (proč jste se rozhodl začít fotit) a koho nebo co nejraději fotíte? Děkuju.
NA FOCENÍ MĚ NEJVÍC BAVÍ, ŽE JE TO POMĚRNĚ DOBRODRUŽNÁ ČINNOST, PŘESTOŽE TO TAK NA PRVNÍ POHLED NEVYPADÁ, A VĚTŠINA LIDÍ FOTÍ JEN PRO TO, ABY MĚLI PAMÁTKU NA DOVOLENOU. BOHUŽEL SI MYSLÍM, ŽE VĚTŠINU TAKOVÝCH FOTEK UŽ NIKDO NIKDY NEUVIDÍ A JAKO PAMÁTKA ZŮSTANE NAVŽDY POHŘBENA V HARDDISCU.
Igi si nej :-) jinak škoda že tu jsi do 18:00 ;*(
XD
Kde si Igi ? :-O
Dobrý den, pane Chmelo, "odchytávají" Vás lidé na ulici kvůli fotce či podpisu často? Vadí Vám to hodně?
TAKHLE NA ULICI MOC ČASTO NE. NEDÁVNO SE SE MNOU CHTĚL VYFOTIT V JEDNÉ CUKRÁRNĚ JEJÍ ZAMĚSTNANEC- ARABSKÉHO PŮVODU- JÁ JSEM MU VYHOVĚL, PŘESTOŽE MI ANGLICKY ŘEKL, ŽE MĚ NEZNÁ. NA MŮJ DOTAZ PROČ SE CHCE SE MNOU VYFOTIT MI ODPOVĚDĚL, ŽE BYL NĚKÝM POSLÁN , A ŽE FOTO PŮJDE ASI NA WEB CUKRÁRNY, NAČEŽ MI VE SVÉM MOBILU UKÁZAL FOTOGRAFIE NA NICHŽ BYL ON S GOTTEM, S KVITOVOU ...ETC. TO MĚ POBAVILO. A V ZÁPĚTÍ PO TOM MĚ JEDEN ČLOVĚK NA ULICI OSLOVIL S TÍM, JESTLI NÁHODOU NEJSEM TEN HEREC, KTERÝ HRÁL VE FILMU KRÁVA. JÁ JSEM MU ŘEKL, ŽE POKUD MYSLÍ RADKA HOLUBA, PAK ŽE TO SKUTEČNĚ NEJSEM.
Igor, prečo neodpovedáš?? Párty alebo Zoznamka? :DDDDD
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.