Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Populární herec a bavič Igor Chmela, jeden ze čtyř tahounů zábavné Partičky, nemá nouzi o vtipy ani mimo televizní obrazovku. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 17 do 18 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Dobrý den, moc jste se mi líbil ve filmu Pravidla lži. Tak mě napadalo, to jde o Vaše osobní zkušenosti?
NEFETUJI.
Je Rodina základ státu?
Jsme to my všichni občané včetně našich úplných i rozvedených rodin !
proč jste v románu pro muže nemel vetsi štěk?
Dobrý den, pane Igore, chci se jen zeptat zda se vam dobře spolupracuje s pánama z televizního pořadu Partička?Je pravda že máte nejblíže k panu Sokolovi? Nám v Brně se upřímě líbíte nejvíc vy s Onřejem Sokolem.
Váš syn nemá vlohy pro divadlo? děkuji za odpověd a hodně štěstí
Jste muž v říji?<3
Ještě pořád rád osáháváte fanynky, jak jste řekl v rozhovoru pro Týden.cz?
ocituji se i s otázkou, aby bylo jasno : Obtěžují vás někdy fanynky? Stalo se vám, že si na vás chtěly ženy na ulici sáhnout? Neobtěžuje mě to, naopak využívám takových příležitostí k tomu, že já osahávám je. Dochází pak k vzájemnému osahávání, které je předem smluvené, nepřekračuje rámec slušnosti ani zákona a pro obě strany je příjemné. Říkám tomu "lidské dotýkání" a praktikuji tím přenos pozitivních vibrací, které by mělo přispět k nápravě lidstva.
Máte za sebou mnoho filmových a divadelních rolí. Jak vnímáte rozdíl mezi filmovými a divadelními rolemi? A který typ je vám osobně bližší? Děkuji za Vaši odpověd. Františka P.
nosite tangace i doma?
Dobrý den Igore, letos měl být uveden nový film R.Sedláčka Fagus, ve kterém máte hrát, ale zatím o něm nejsou žádné informace. Bude se natáčet nebo je prozatím odložen? A máte nabídky na natáčení i jiných filmů? Moc děkuji za odpověď :-)
DO FAGUSE MĚ ZATÍM NIKDO NEVOLAL, JINAK VOLAJÍ JINÉ PRODUKCE, ANO DOSTÁVÁM NABÍDKY..
Dobrý den Igore, moc se mi líbí fotografie na Vašich stránkách. Nenapadlo Vás nafotit někdy i zákulisí Partičky? Třeba atmosféru před a po představení? Děkuji za odpověď. :-)
Zdravím, je možné na vás sehnat e-mailový kontakt? Dále bych se ještě rád zeptal - Jaký je váš oblíbený zahraniční film a hudební interpret? Chodíte se podepisovat a fotit s fanoušky po každém představení (odpolední i večerní) nebo to máte podle nálady / vyčerpanosti? Děkuji za odpovědi.
....e-mailový kontakt - pane Martine - blouzníte? *4* Mám dotaz, Igore, zodpovíte dnes všechny dotazy? Tedy i ty naše, které jsou úplně na konci, neb jsme je zadávaly už v sobotu dopoledne? To by ale pro Vás pak znamenalo noční šichtu...:-/
Dobrý den, Igore. Zajímalo by mě, jestli je možné, dostat se na natáčení Partičky? Děkuji.
ANO, MUSÍTE MÍT ALE VSTUPENKU DO ROCKOPERY PRAHA. TOČÍME JEŠTĚ V BŘEZNU A DUBNU.
Na jaký nejdivnější místo jste se fanynce podepsal?
KOUKATE SAM NA SEBE V TELCE? NEBO RADSI PREPNETE?
už jste tady????<3<3<3<3
Dobry den, Igore. Na co byste se zeptal sveho kolegy Ondreje? :-)
Co máte teď na sobě? A jste tady?
Netrsáte zase někde na křižovatce že neodepisujete? Ze bych se vyběhla z kanclu podívat *4**4**4*
omlouvám se všem ...četuju zřídka, teď už to půjde...takže dobrý večer!
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.