Diskuse na téma IVF

Dobrý večer, máte někdo za sebou IVF? Na jaké klinice jste byly spokojení? Napíšete?

Sandriskaa 14.08.2024

Ahoj, máte tu někdo za sebou přechod na jinou kliniku po neúspěšném cyklu léčby, prosím? Myslíte, že je lepší setrvat a na klinice podstoupit další cyklus nebo se zkusit objednat jinam?

Maruška45 Sandriskaa 19.08.2024

Ahoj, my jsme po neúspěšném cyklu přešli jinam a nelitujeme. Záleží, jak jste celkově s léčbou a přístupem spokojení a jestli máte pocit, že pro vás tam, kde teď jste, udělali vše, co je dostupné. My takový pocit totiž neměli, tak jsme původní kliniku vyměnili a přesunuli se na jinou do Brna. Překvapilo mě, kolik dalších vyšetření nám ještě udělali navíc, než jsme dosud měli. No a díky výsledkům, co vyšli, mohli nastavit léčbu a hned první KET byl úspěšný a teď už jenom čekáme, až se malé narodí. Dám ti sem stránky na Repromedu a můžeš posoudit sama https://www.repromeda.cz/lecba-neplodnosti/.

Linda 05.12.2022

Byly vám doporučeny třeba nějaké vitamíny?

Elininka 17.11.2022

Pokud se Vám po prvním cyklu IVF nepodaří otěhotnět a rozhodnete se u nich podstoupit druhý cyklus léčby, nabídnou Vám jí zdarma nadstandardní transferové médium (EmbryoGlue). Tady máte odkaz na kliniku https://www.ivf-zlin.cz/

Hildegarda Elininka 25.03.2024

Máte některá s tím EmbryoGlue zkušenost? Četla jsem, že si ho může člověk připlatit i jako nadstandard, vyplatí se to?

Janka746 Elininka 14.04.2024

My si ho rovnou připlatili a povedl se hned první KET. Nedokážu posoudit, jestli by to dopadlo i bez něj, ale jsem ráda, že to hlavně dopadlo i to, že jsme si ho připlatili. Kdyby to nevyšlo, tak bych si to asi vyčítala, že jsme šetřili... Nabízí ho i v rámci věrnostního programu, myslím, že kdyby to nemělo smysl, tak to nepoužívají.

Soňulka 11.11.2022

Děkuji za komentář, napíšete ještě jaké jsou výhody věrnostního programu?

Hanka 06.11.2022

Taky jsem na jednu kliniku docházela, kde mi doporučili ogestan a po půl roce trpělivosti a užívání vitamínů mám na testu dvě čárky :)))

Elininka 04.11.2022

Doporučím kliniku IVF Zlín. Já jsem napřed podstoupila IVF v Praze, ale nepovedlo se. Pak mi kamarádka doporučila kliniku ve Zlíně, kde se podařilo otěhotnět její švagrové. Mají velkou úspěšnost, mě se u nich povedlo taky hned po prvním IVF otěhotnět. Mají navíc i věrnostní program, ze kterého plynou různé výhody.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat