Diskuse na téma Vrásky

Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)

Linda 25.02.2019

A jak často je potřeba na ty výplně docházet ?

Alice Linda 05.03.2019

Záleží jak rychle se bude kyselina vstřebávat, ale píší, že nejdéle efekt vydrží rok, což je hoodně dlouho.

Linda Alice 05.04.2019

A chodíš k někomu konkrétnímu ?

Linda 22.02.2019

Našla bych tu někoho z Prahy, kdo má zkušenosti s touto klinikou www.altos-klinika.cz ? Chtěla bych se u nich objednat na výplně, ale byla bych ráda za nějaké zkušenosti.

Alice Linda 24.02.2019

Na výplních zde byla moje mamka, chodí k nim už dýl a dle mého názoru vypadá velice dobře :)

Inuš 21.02.2019

To já teď testuju tady ten gelík www.notino.cz/nuxe/creme-prodigieuse-boost-multikorekcni-gelovy-balzam-na-ocni-okoli a s výsledkem jsem teda zatím moc spokojená.

Gabriela 10.02.2019

Když je tu řeč o vráskách, tak necháváte si nějakým způsobem vyhlazovat i krk ? Ráda bych udělala něco s vráskami v obličejové části, ale trápí mě i krk, protože kolikrát vidím dámy, co jsou napíchané botoxem a krk mají neuvěřitelně svrklý, takže to působí docela blbě a člověk díky tomu pozná, že zde proběhl zásah doktora.

Petra 28.01.2019

Byla jsem na injekcích kyseliny hyaluronové a plet je nádherná. Zase jemná a bez vrásek. Ikdyž nebyly velké, jsem za to ráda.

Lilien 18.01.2019

Já bychh se teda do obůičeje píchat nenechala ani omylem. Díky bohu za notino a krémy na vrásky, ketré prodává.

Hana Lilien 23.01.2019

Co používáš jestli se můžu zeptat a pociťuješ nějaký rozdíl ? :)

Lilien Hana 11.02.2019

Hodně jsem si Hani oblíbila řadu slow age od vichy (https://www.notino.cz/vichy/slow-age-denni-pece-zpomalujici-projevy-starnuti-pleti-spf-30/, mám od nich celou sadu a jsem moc, moc spokojená

Adriana 11.01.2019

U mě zabralo až použití injekcí botoxu a kyseliny hyaluronové. Dříve jsem se tomu chtěla vyhnout, ale to spíš jen kvůli tomu, že jsem o tom neměla bližší info. Je to vlastně úplně neškodně a kys. je tělu přirozená.

Marie Adriana 16.01.2019

Můžu se zeptat, kolik je ti let a kde jsi na injekcích byla?

SamiJ Adriana 19.01.2019

Jestli můžu doporučit, tak příště zkus mezonitě, efekt je u nich rozhodně větší a dlouhodobější :). To co jsi podstopila se docela rychle vstřebává. Kde jsi na ošetření vůbec byla ? Podívej se přes estheticon na Amaryllis centrum, kde se tady těm zákrokům věnují, mají výborné hodnocení.

Adriana SamiJ 23.01.2019

Je mi 35let. Tak brzo se mezinitě nevpichují....proto jsme zvolili botox a kys.hyaluronovou. Nitě se aplikují jako lifting obličeje, což zatím nepotřebuji, stačilo mi vyplnit vrásky na čele a kolem rtů. Byla jsem v Perfect Clinic a zvolila jsem tak dle recenzí a doporučení, kterých mají mnoho. Proto k nim chodí k slavné osobnosti.

Adriana SamiJ 24.01.2019

SamiJ: já jsem spíš myslela, že záleží na hloubce vrásek, mně je jenom o 5 let víc a dělali mi výplně ;)

Petra 08.01.2019

Za mě je top krém od lancomu ! Dostala jsem na něj doporučení od poradkyně v sephoře a jsem ráda, že jsem si ho koupila, protože mám sucho vrásčitou pleť a krém nechá na pleti jemný film, takže se mi nedělají šupinky www.notino.cz/lancome/visionnaire-intenzivni-hydratacni-krem-proti-vraskam-pro-suchou-plet/

Míša Petra 08.02.2021

Tak to mně tady ty parfemované krémy dělají hrozně zle, takže se snažím najít něco, co je vhodné na hodně citlivou pleť a co mě nebude štípat.

Markéta 04.10.2018

Nenašla bych prosím někoho, kdo má zkušenost s klinikou Dermastar ? Ráda bych si nechala udělat výplně a nejvíc se mi zamlouvá tato klinika.

Illone Markéta 04.10.2018

Co by tě zajímalo ? Mám bohaté zkušenosti s paní doktorkou Páralovou která zde působí.

SamiJ Illone 14.10.2018

Jestli Ilčo můžu poradit, tak na vrásky se specializují v Amaryllis centru a dělají jak výplně, tak mezonitě, operace očních víček apod. Stačí se podívat na estheticon na hodnocení buď centra nebo paní doktorky Takácsové a budeš mít jasno ;) Nechám ti tady odkaz přímo na salón ať se můžeš podívat co všechno nabízejí www.amarylliscentrum.cz/

Markéta SamiJ 08.11.2018

Včera jsem se na to hodnocení dívala a je fakt že člověk nemusí mít strach když tam půjde na nějaký zákrok. Já bych chtěla jít po novém roce na aplikaci mezonití tak jsem docela zvědavá na výsledek. Ještě se teda musím podívat jak to vychází cenově. Vy máte zkušenost s jakým ošetřením na vrásky v amaryllis centru ?

SamiJ Markéta 19.11.2018

Já mám za sebou výplně, protože mi bylo řečeno že mám hlubší vrásky, tudíž je pro mě nejvhodnější tohle ošetření. Určitě je lepší si zajít prvně na konzultaci kde ti řeknou co a jak, člověk aspoň ví co čekat.

Markéta SamiJ 08.12.2018

A je možné se v Amaryllis centru objednat přímo k paní doktorce Takácsové na tu konzultaci ? Dívala jsem se, že podle recenzí to bude opravdu profík, takže bych se s tím chtěla svěřit do rukou jí.

SamiJ Markéta 31.12.2018

Určitě jde, taky jsem se objednávala přímo k paní doktorce. Můžu ti tu nechat klidně kontakt www.amarylliscentrum.cz/kontakt

Petra 26.05.2018

Na jaké proceduře jsi tam byla Zuzano? Mě se líbí plazmolifting jen nevím, jestli to je opravdu účinné.

Zuzana 22.05.2018

Pokud chcete se zbavit vrásek podívejte se tady www.altos-klinika.cz je to klinika, kde jsou lékaři a opravdu tomu rozumí. Nikomu jinému bych se už do rukou nesvěřila.

Diana 28.02.2018

Já jsem hodně četla o mezonitích a docela by mě zajímal efekt u tohoto ošetření.

Aneta 19.02.2018

Já jsem zaznamenala největší efekt na ošetření radiofrekvencí. Hezky mi to vyplo pleť a opravdu už po prvním ošetření je cítit a vidět rozdíl. Takže kdo touží po jemném a bezbolestném omlazení, tak určitě můžu doporučit toto centrum www.amarylliscentrum.cz

bambuca30 20.07.2017

Ja mam nejradeji kosmeticke pripravky Eucerin.Ale to je prevence.Pokud uz nekdo vrasky ma,coz je ale s postupem veku prirozene a nechce je,pak asi jedine zakrok chirurgů.

Viki 10.07.2017

Kupovala sem si na vrásky ted v ageo toto https://www.ageo.cz/produkt/botu-intense-serum-s-kmenovymi-bunkami-na-hluboke-mimicke-vrasky-4-5-ml-87288 i za sebe můžu tu drogerii doporučit, je tu na výběr ze spousty různých přípravků

Pája Viki 17.07.2017

Ještě sem si v ageo nic neobjednávala ale mají tam ty různý krémy na vrásky za dobrý ceny tak děkuji za tip

Kačka Pája 20.07.2017

Já jak se podívám na ageo.cz tak nikdy neodolám a pokaždé objednám spoustu věcí, za sebe drogerii taky vřele doporučuji

Karolína Kačka 23.07.2017

Jsou na ageo k sehnání i nějaké dárkové sady s kosmetikou? V obchodech to pořádně vidívám jen nějak před Vánocema vždycky jinak nijak extra velký výběr jsem nikde nezaznamenala

Kačka Karolína 25.07.2017

jj dárkové sady tam mají https://www.ageo.cz/kategorie/darky-darkove-sady

pechova 03.07.2017

Mám vyzkoušený a funguje - VICHY SLOW AGE.*5*

Nikola 30.06.2017

Máte tip na nějaký vhodný prací gel pro astmatiky? Může být i prášel ale osobně bych raději gel s těmi mám lepší zkušenost

Daniela Nikola 02.07.2017

Za sebe doporučuju tento http://eshop.kosmetikamoje.cz/specialni-praci-gel-dalli-med

Nikola Daniela 27.07.2017

velmi děkuji za doporučení,a objednáváte ho přímo z té stránky, nedá se koupit někde na nějaké kamenné prodejně?

Daniela Nikola 29.07.2017

Jo já to objednávám většinou ale dá se to koupit třeba i v některých lékárnách

Mirka 21.06.2017

já se chystám řešit vrásky s odborníky :) Už jsem si vybrala i kliniku (http://www.aesthevita.cz), tak jsem zvědavá, co mi poradí :)

Lubka 15.06.2017

Holky, chodí některá z vas na ošetření do amarillys centra? http://www.amarylliscentrum.cz

Linda Lubka 20.06.2017

Já ne, ale mamka tam byla na aplikaci mezonití a je moc spokojená :) http://www.amarylliscentrum.cz/zakroky-a-technologie/problematicke-oblasti-vase-potize/tvar-krk-dekolt/vrasky

kamila 25.05.2017

eveline cosmetics pro mě jednička a najdete ho na notinu kdyby byl zájem ;)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat