Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)
Myslím si, že je to naprostý nesmysl používat krémy a doufat, že se vrásky ztratí, to si radši našetřím a zajdu si na nějaký omlazovací zákrok, protože když jsem viděla, jak mamča vypadala po aplikaci mezonití v Amaryllis centru, tak jsem si sedla na zadek.
Přesně tak ... krémy jsou dobré na promazávání, ale na vrásky to nemá vůbec žádný vliv. Já mám zas dobré zkušenosti s aesthevitou, protože jsem tu byla na tomto omlazovacím zákroku www.aesthevita.cz/zakroky/2091-lifting-obliceje-facelift
za mě serum na rozšířené pory a vrásky od lancome a kdyby jste chtěli objednat,tak mají na notinu
Netýká se to sice vrásek ale všem co jsou citlivější na běžné prací prášky vřele doporučuji dalli med.Skvěle mi vypere oblečení a nedráždí mi pokožku
Koupila jsem si na vrásky krém Mary Kay https://www.ageo.cz/produkt/krem-na-vyplneni-hlubokych-vrasek-timewise-repair-volu-fill-deep-wrinkle-filler-14-g-95013 tak jsem na něj mooc zvědavá
V tom ageu si normálně objednáváte? To je eshop nebo i obchod nějaký?
toto konkrétně jsem ještě nezkoušela, ale jinak v té drogerii si objednávám pravidelně a můžu ji jen doporučit
ahoj tak jsem udělala taky svů první nákup na ageo a jsem nadšená. Koupila sem toho fakt hodně a hned na druhý den mi to přivezli
Já rovněž objednávám v ageo. Je to nejlepší drogerie s jakou jsem se osobně setkala. Velmi dobré ceny a výběr
Za sebe můžu říct to samé, i přesto že mám za sebou teprve první nákup tak jsem moc spokojená
Co na vrásky se dá v ageo drogerii koupit?
Tam je strašně velkej výběr všeho https://www.ageo.cz/products/index?s=vr%C3%A1sky#f&page=1&pageSize=36&sort=relevance
Objednala jsem si na notinu od lancome serum na vrásky,byl ted o něco dražší,ale stojjí za to,fakt super a doporučuji ;)
Každý je na něco jiného, ale krémům sem nikdy nevěřila, protože se nikdy nedostavil žádný efekt, takže pravidelně docházím do www.vypadatlepe.cz na procedury a ošetření, kde se opravdu s pletí něco děje
A to je nějaký kosmetický salón to Vypadat lépe ? Na co se zaměřují ?
super zkušenost máms krémem od vichy kterej si objednávám na notinu
Nejprve jsem začínala kosmetikou a pak mi byla doporučena klinika Aesthevita, kde mi s vráskami pomohly. Krémy se mi na toto nikdy neosvědčily ;-)
A mohu se zeptat jak? Díky.
Přemýšlím, zda podstoupit nějaký zákrok na vypnutí pleti. Má některá z vás něco takového za sebou ? Budu ráda za více informací a popřípadě, kde jste na zákroku byly :)
Navštívil již někdo kliniku Dersmastar v Praze?
Ano, navštívila. Na doporučení a nelitovala jsem ani náhodou.
Také jsem tam byla. Když jsem viděla kamarádku po zákroku, hned jsem ta musela taky. :D :D Tady to má paní doktorka Páralová hezky popsané. http://www.dermastar.cz/cz/nase-osetreni/botulotoxin.html A také výplně jsou uní se super výsledky.
Kde kliniku najdu v té Praze? Je tam dobrá dostupnost?
Ano, je tam dobrá dostupnost. Dermastar je hned u zastávky metra a dá se tam taky dobře zaparkovat.
Tak tu dostupnost na Dermastar bych ocenila i já, hlavně s tím parkováním.
Tady máš popsaný jak s etam dostane i s mapkou http://www.dermastar.cz/cz/kontakty.html Metrem je to fakt pohodlné.
Tak to mám kousek od domu, to je super. :) To se tam musím brzy vydat. :D :D
Zálezí, co más za vrásky. Ale me pomohly v perfect clinic a byla jsem na liftingových nitích. Prvne me zaujalo, jak funguji a po konzultaci, kde mi vsechno vysvetlili, jsem neváhala a ted jsem ráda.
Holky nebojte se toho a zajdete si na botox a mate po vraskach, mamka se chysta do prahy do dermastar.cz a vim ze tam bude mit uspech!
Nedoporucujte kremy a reknete mi zakok ktery mi zabere na 100%, potrebuji uz zmenu, hrozne me stve starnuti :D
je pravda že když pleť pravidelně masírujete a tedy prokrvujete tak neztratí pružnost a netvoří se tak vrásky - osobně to taky považuji za nejlepší způsob jak udržovat pleť mladou, žádné invazivní zákroky bych nedoporučovala, stejně je budete muset podstupovat pořád dokola protože efekt je vždy jen dočasný a navíc ten risk...zkuste to i s tím strojkem to je supr věc, stačí se zeptat odborníka na to prokrvování a taky vám to doporučí ;-)
Mám výborne zkusenosti s kremem na vrásky od Pevonia botanica.Účinkuje ze spodu na povrch pleti a jsem z nej nadšena ;)
Nejúčinnější a dlouhodobé řešení na vrásky je pleť pravidelně masírovat a prokrvovat. Každý den masírujte, nejlepší si pořídit nějaký masážní přístroj, já mám tenhle od Oravy za 200 Kč http://masazni-nastroje.heureka.cz/orava-mp-690/, je to příjemné a uvidíte že účinné a hlavně to má trvalý efekt a nemusíte na žádné zákroky které stejně budete muset každých pár roků podstupovat znovu a znovu...
Vyzkoušela jsem hodně přípravků proti vráskám,a možná že jsem divná ale vůbec to na mě nefunguje připadá mi že mi spíše vrásek přibývá jak ubývá a tak začínám uvažovat nad faceliftem, nechával si jej někdo udělat?
Nebyla jsem na faceliftu a asi bych na takový zákrok šla až v pokročilejším věku, ale mohu doporučit skvělého plastického chirurga v případě že by jste se rozhodla facelift podstoupit http://plasticka-esteticka-chirurgie.cz/
Mě je 52 takže si myslím že na facelift by mi mohl pan doktor kývnout, mockrát děkuji za doporučení na pana doktora. Jak se k němu můžu objednat abych se zatím alespoň informovala co a jak.. ?
Objednat se k panu Justanovi můžete normálně přes online formulář na stránkách http://plasticka-esteticka-chirurgie.cz/#nahoru
Vrásky jsem řešila hodně dlouho. Levné krémy nezabírají. Na vrásky mi nejvíc pomáhá krém Anti-Aging krém pro normální a smíšenou pleť, který si objednávám na www.luvica.cz
Miluju kosmetiku Synouvelle Cosmetics. Proti vráskám a omlazení je u nás na trhu velmi osvědčená. Já ji objednávám na luvica.cz
a kde jste byla a kolik za to chtěli ? já našla všechno přemrštěně drahý ale třeba to tak má , nevím právě
Měla jsem to v akci za 4000 a zdarma konzultace, měla jsem to celkem blízko a celkem jsem se bála že budu samá modřina a bude to bolet ale ani jedno se nekonalo. Můžu doporučit medikhaus.cz já byla spokojená, ale koukněte sama nebo projděte jiné diskuze , je to v konečné fázi vaše rozhodnutí . zdravíčko :)
tak to omrknu a zkusím porovnat , díkec za odpověd
Já jsem byla na klinice si nechat píchnout čelo a nádherně se mi vyhladilo. Krémy mi pomohly akorát provětrat peněženku, navíc mi málokterý sedl takže jsem byla celá rudá. Udělala bych to znovu a nelituju peněz.
Zensky, nasla jsem na netu krem na vrasky, vermione.cz, zda se mi jako dobry, mate ho nekdo doma?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.