Diskuse na téma Vrásky

Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)

Mnada 12.07.2021

Kosmetiku https://www.iuvenio.com/ taky používám a pro mě je to ta nejlepší kosmetika, a to jsem jich zkusila hodně. Jediná která má opravdu viditelný a rychlý efekt. Nemluvě o kvalitním složení.

Dianadia Mnada 18.07.2021

A co od nich používáš?

Radka1 29.06.2021

Někdo už to tu zmiňoval, za mě je topka kosmetika Iuvenio

miška Radka1 29.06.2021

Aha super, díky za tip. Koukám na jejich nabídku a líbí se mi to, vrásky ti to i zjemnilo nějak viditelně?

Radka1 Radka1 30.06.2021

To rozhodně jo, právě proto je u mě topka

Saša Radka1 27.02.2022

A co přesně na ty vrásky od nich používáš?

Bety-tyna 28.06.2021

Já používám kosmetiku Nobilis tilia, je to česká přírodní kosmetika, vřele doporučuju na vrásky hyaluronové sérum opravdu dělá zázraky.

Barča Bety-tyna 30.06.2021

To sérum taky mám, je fakt výborný

Laura 31.05.2021

A co něco přírodního na vrásky? Osvědčila se vám nějaká přírodní kosmetika?

Eliška Laura 28.06.2021

Ahojky, no, nevím, ale koukala ses na tu kosmetiku Iuvenio, co o ní holky tady píšou? Ta je totiž fakt super. Netestují ji na zvířatech a je to česká kosmetika...

Laura Laura 31.08.2021

No a co od konrétně používáš? Nebo nevíš náhodou, zda se u nich nedají koupit vzorečky?

Kajka Laura 17.10.2021

Ahoj, jasně, že dají. Tady se mrkni https://www.iuvenio.com/vzorky-6-produktu/. A zkus :)

Petulinka 28.04.2021

Když jsme u těch vrásek... Zkoušela některá z vás tuto kosmetiku https://www.iuvenio.com/vital/? Jak se vám osvědčila? Pomáhá?

Beata Petulinka 26.05.2021

Petulinko, tahle kosmetika je naprostý top. Zkusila jsem celou řadu, ale tahle mi prostě sedí a hlavně vyhovuje nejvíc :) Doporučuju. Jejich anti age krém je senzační.

Viki Petulinka 31.05.2021

Mně u ní hodně oslovilo složení, líbí se mi, že netestují na zvířatech a taky že je ta kosmetika neparfemovaná a ničím pleť nedráždí.

Lili Petulinka 18.11.2021

Já jsem teď od nich zkusila ten peeling. Je to novinka a jako mega super produkt. Fakt doporučuju.

Peta Petulinka 19.12.2021

Ahoj, který to je ten peeling? Prosím, hoď odkaz :)

Petulinka Petulinka 01.02.2022

Tak ten peeling by mě taky zajímal. Jaké jste viděly zlepšení pleti po jeho používání?

Simča 20.04.2021

moje mamka si přála nějaké omlazení pleti no a než aby se něčím mazala, tak sem ji objednala sem https://aetherclinic.com/cs/medical-center/aether-resurfx-rejuvenation/ a byla nad míru spokojená :) je to asi větší jistota než krém

anastaziaa 30.03.2021

Já používám výhradně jenom přírodní kosmetiku

Erika anastaziaa 26.09.2021

Taky jsem měla takové kritérium, ale prostě pokud chceš opravdu kvalitní výběr, tak se tomu nevyhneš. Já používám kosmetiku iuvenio, a je to nejlepší kosmetika, co jsem kdy zkoušela...

NinaC 27.01.2021

Silvi, ano jsem a to od loňského roku s kosmetikou iuvenio. Jsou na trhu tuším od února a za tu dobu co ji používám pozoruji velké zlepšení.

Silva NinaC 08.02.2021

Ten jejich crosslinked jsem viděla v časopise, ale jelikož mi ta značka nic neříkala, tak jsem si o ní ani nezjišťovala víc, ale když čtu, že bude dobrá tak by mě zajímalo víc. Co od nich přesně používáš ?

NinaC 17.11.2020

Ony ty pleťové krémy pomáhají, ale není to jenom o nich a je potřeba o tu pleť dbát celkově, takže je to i o čištění pleti, ošetření a pak až nakonec přijde ten krém. Bez těch předchozích kroků se možná nedivím, že jste nezaznamenaly žádné zlepšení :/

Silva NinaC 28.12.2020

Takže máš s něčím zkušenost, s čím jsi spokojená ? Klidně nám sem dej doporučení, ráda vyzkouším něco nového.

Renata 30.09.2020

Co liftingové nitě ? Je ta jejich aplikace hodně bolestivá ? Dívala jsem se, že to dělá altos klinika, ale bojím se té bolesti, jinak bych do toho šla hned.

Hanicka 14.04.2020

Ahoj, prosím o doporučeni na krem na vrasky, hele asi zadní razantní zákrok určitě nepodstoupím, takže spis prosím o doporučeni jen nějakého toho krému, dekuji moc

Majda Hanicka 15.04.2020

Já jsem četla hodně dobre zkušenosti o krémech na vrasky které obsahuji krevní protein , tak si to kdyztak vygoogli. :-)

Hanicka Majda 20.04.2020

Super, díky moc už se jdu kouknout a taky si o tom precist vice informaci.

Sendy 04.12.2019

Andy, byla jsem na výplních, protože mi bylo řečeno že mám hlubší vrásky, tudíž je pro mě nejvhodnější tohle ošetření. Už jenom kvuli tomu, že nejsme odbornice, je lepsi zakroky konzultovat s odborníky.

Alex Sendy 02.02.2020

Kde si na zákroku byla ? Je to hodně bolestivé ty výplně ?

Gabriela 02.12.2019

Je konkrétně v tom Amaryllis centru někdo vyhlášený, kdo se specializuje vyloženě na vrásky ?

Eliška 02.12.2019

Je, tuhle kliniku znám :) Mamka v Altos klinikou byla na výplních a chodí k nim už teda dýl a dle mého názoru vypadá velice dobře :)

Hanka 23.10.2019

Já dávám přednost botoxu, kde ten efekt je rozhodně vidět oproti tady těm krémům :) za tu cenu co stojí tady ty krémy tak můžeš mít ošetření, po kterém uvidíš okamžitě výsledek ;)

Petra 12.07.2019

I když jsem ze začátku byla hodně skeptická, tak jsem si nakonec koupila krém od Caudalie Premier a teď jsem po delší době užívání mile překvapená, když se dívám na fotky před a po, že to ten efekt rozhodně má :) www.notino.cz/caudalie/premier-cru-zpevnujici-a-vyzivny-krem-na-hluboke-vrasky/

Linda 14.05.2019

Taky se s dovolením připojím do diskuze .. jaký byste řekly, že je nejefektivnější ošetření, které by mě zbavilo vrásek ? Nejlépe kdyby mi psaly ty, co už mají nějaký zákrok za sebou :)

Daniela Linda 27.06.2019

To je hrozně individuální věc. Každá máme úplně jinou pleť a vrásky to stejné. Nicméně tady s tím by ti měli poradit v místě, kam se objednáš, protože v každém lepším centru je možnost konzultace. Za sebe ti můžu doporučit Amaryllis centrum a paní doktorku Takácsovou. Je vidět, že své práci rozumí a opravdu dobře dokáže poradit. Nechám ti tady odkaz ať se můžeš podívat jaká ošetření provádějí www.amarylliscentrum.cz

Dominika 16.04.2019

Používáte nějakou přírodní kosmetiku na vrásky? Nějakou která vám fakt pomáhá?

Marie Dominika 18.04.2019

Domi já sem si oblíbila Bioaroma kosmetiku. Je to kvalitní přírodní kosmetika, bez chemických látek, bez konzervantů... a není testovaná na zvířatech!:)

Dominika Marie 23.04.2019

Ahojky a máte zkušenost od nich s něčím konkrétním přímo na ty vrásky?

Marie Dominika 01.05.2019

Na vrásky mám od nich tohle https://www.bioaromakosmetika.cz/prirodni-kosmetika/pletove-kremy/24h-anti-aging-krem-proti-vraskam

Dara 22.03.2019

Já jsem spokojená s těmi lepšími krémy na vrásky třeba od vichy nebo lancomu, protože ať si tvrdí kdo chce, co chce, tak efekt teda rozhodně mají.

Marci 16.03.2019

Holky, kde ste si byli udělat liftingové nitě? Vrásky s věkem přibývají a slyšela jsem, že je to výborný. Tak mě zajímá jestli s tím máte zkušenosti děkuji.

Ludmila Marci 22.03.2019

Výborní jsou v Praze v Amaryllis centru (www.amarylliscentrum.cz). Tady ty zákroky dělá paní doktorka Takácsová a má výborné ohlasy a ani se nedivím. Sama jsem u ní na aplikaci mezonití a ten efekt byl neuvěřitelný.

Marci Ludmila 04.04.2019

Mohla bych se zeptat jak dlouho potom trvá nějaká rekonvalescence a jestli je samotná aplikace bolestivá ? Je možné místa, kam se nitě aplikují umrtvit ?

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

274 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:19
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:16
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat