Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)
Já jsem si teď koupila na oční okolí tento zpevňující krém https://www.alpik.cz/zpevnujici-ocni-krem-s-granatovym-jablkem-a-maca-peptidy-weleda-12-ml/ a musím říct, že je super. Perfektně mi vyhovuje a určitě bych ho všem doporučila.
odsud beru všechnu přírodní kosmetiku a jsem nejvíc spokojená, mají tam super výběr a konkrétně tenhle krém je boží a nádherně voní!
Ahoj holky, vyzkoušela jste některá kosmetiku od výrobce KK kolagenu?
Já od užívám pravidelně kolagen, ten můžu doporučit jako jeden z mála produktů, který opravdu funguje a mimo něj používám i jejich kosmetiku. Zejména Hyaluronové sérum pro hydrataci pleti, hezky hydratuje a vyživuje pleť, zdá se mi taková plnější, zářivější.
Já vyzkoušela na dovolené opalovací olej, hledala jsem něco, co nakopne opálení a tohle se mi vážně osvědčilo. Obecně jejich produkty jsou super, taky jsem samozřejmě začala kolegenem, líbí se mi příběh zakladatelky, která chtěla dopřát ženám efekt a ne reklamu, což jde vidět na výsledným produktu.
Ahoj, já jsem teda na vrásky vyzkoušela kde co a uvalila za to hodně velké částky. Nakonec se mi nejvíce osvědčil tento výrobek a nedám na něj dopustit https://www.notino.cz/avene/physiolift-vyhlazujici-pletove-serum-na-hluboke-vrasky/, rozhodně doporučuji vyzkoušet taky
Jak a kdy prosím aplikujes? Avene jsem ještě nikdy nevyzkousela. Nepálí na pleti? Mám se sery takovou zkušenost..
Pokud hledáš opravdu něco málo objeveného tak musím teda doporučit toto : - https://www.topvet.cz/pece-o-plet/aktivni-pletove-kremy/60562-bioaktivni-krem-s-hadim-jedem, neznala jsem dříve ale jsem neskutečně spokojená a výsledky se již dostavily
Hele, tak to je super, že jsi našla konečně něco, co ti vyhovuje. To já pořád ještě hledám... Ale tady ten hadí jed zkusím. Jaké jsou účinky? Nebo spíš, kdy jsi je začala pozorovat?
Ten je perfektní, já používám celý set i s mamkou a jsme z něj nadšené. Jak krém tak i sérum, je velmi příjemný na pleti, nedusí pokožku a je lehoučký. Krásně hydratuje a vyhlazuje pleť. Do toho investujeme velmi rádi. :)
Zatím používám pouze ricinový olej, působí ke zpomalení projevů stárnutí pleťi. Tu mám teď opravdu pěknou a používám ho i na řasy a obočí, které jsou díky němu krásně husté.
Úžasný jsou tyhle ampule https://www.byfemme.cz/miracletox-time-rewind-tox-ampoule-4ks/ mám po nich pleť úplně obnovenou, vrásky co se mi začaly dělat jsou vlastně úplně pryč :-)
Vážně? To zní skvěle, za jak dlouho si viděla takový rozdíl?
Už po první aplikaci jsem měla pleť jako obnovenou, je to jako ošetření mezoterapií akorát o hodně šetrnější a neinvazivní.
Tak já si je hned objednala tak se nemůžu dočkat až to vyzkouším :)
Tak jak jsi spokojená? Koukám na to a říkám si že bych jí taky zkusila
Jak dlouho je třeba ampulky používat?
No já jsem nadšená, takhle hezky vypnutou, hladkou a čistou pleť jsem snad nikdy neměla
Fakt? A co póry, neucpává ti to póry? Mám s tím docela problém totiž všeobecně
Mně teda vůbec, naopak se mi póry viditelně zmenšily a celkově se mi pleť vyhladila a už se mi tak nedělají ani pupínky
Tak to je skvělý určitě to vyzkouším, snad to na mě bude mít taky takový efekt :)
Poraďte prosím kosmetiku, která dokáže opravdu viditelně zjemnit vrásky. Už jsem toho docela hodně vyzkoušela a nenašla jsem nic, co by mi vyhovovalo, tak budu ráda za vaše zkušenosti.
Zkuste toto, moje máma je s tímto výrobkem nadměrně spokojená. Tady posílám odkaz: //www.notino.cz/delia-cosmetics/100-serum-hyaluronic-acid-intenzivni-vyplnujici-a-protivraskove-serum-s-kyselinou-hyaluronovou-na-oblicej-krk-a-dekolt/.
Jak už tady někdo zmiňoval, tak super věci na vrásky má Topvet. Mají tam řadu s hadím jedem. Ten má liftingový účinek a pleť je po něm krásně vyhlazená a hydratovaná. :)
A co přesně ta sada obsahuje? Potřebuji něco na vrásky kolem očí hlavně, tam jich pár od smíchu mám a potřebovala bych je trochu zredukovat.
Určitě bych teda doporučila to sérum na oční okolí. :) Můžete používat přes den i noc. Je to velmi příjemné, já si ho dávám i do lednice a na ráno funguje i skvěle na probuzení toho očního okolí. :) Pak mají krém, ten je na celý obličej, ale dávám ho spíše na noc a nebo před nějakou akcí, když potřebuji vypadat skvěle. :)
Já ji taky používám a jsem s ní spokojená. Jako velký plus za mě kromě účinnosti je to, že netestují na zvířatech.
Tak to je super, to je pro mě taky hodně důležitý takže jí asi zkusím…
Na tu kosmetiku Iuvenio teď čtu hodně pozitivních recenzí tak si říkám že jí asi taky vyzkouším, protože u kosmetiky co teď používám nevidím žádnou změnu s vráskama a už si jich začínám opravdu všímat :-/
Taky to tak teď mám. Pořád jsem si vychvalovala že mám asi dobrý geny po mamce že se mi vrásky nedělají a s třicítkou se to zlomilo :-/
Tak to máme hodně podobně, taky jsem si říkala že mám štěstí že se mi vrásky moc nedělají, no ale teď už je to opravdu viditelný.
Ahoj, na vrásky je nejlepčí kyselina hyaluronová :) Já si kupuju sérum s touto kyselinou https://www.alpik.cz/serum-kyselina-hyaluronova-palazzo-rosa-30-ml/ a pomáhá mi perfektně.
Mám ráda kosmetiku od Avene a kolagen s vitamíny od Wecare, obojí pokožce svědčí a udržuje bez výrazných vrásek.
Za mě skvěle funguje kosmetika Astrid a jejich řada Rose Premium - skvěle hydratuje, vypíná a vyhlazuje pleť. Používám tuto řadu už skoro rok a kolegyně v právy často vyzvídají, jakou kosmetiku používám, takže je to prostě znát. Zkuste jejich krém a hlavně sérum www.rossmann.cz/rose-premium-zpevnujici-a-vyplnujici-serum-55 a uvidíte sama.
Užíváte nějaký doplňky stravy pro zlepšení stavu pleti?
Taky budu ráda za tipy…
Jediné co pravidelně užívám je Nyaderm, který je perfektní na zpomalení stárnutí, na kvalitu vlasů, nehtů i řas :)
To je něco jako kolagen? Protože jestli jo, tak takových jsem už vyzkoušela dost, ale že bych zpozorovala nějaké zlepšení pleti nebo vlasů, tak to vůbec.
Nene, samotný kolagen bohužel nemá vliv vůbec na nic, tady je to složení mnohem bohatší. Narazila jsem na něj na instagramu a zalíbil se mi, tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet https://www.instagram.com/p/CembmTWr7bC/
Já teda nevím, co myslíš pod pojmem "zlepšení stavu pleti", ale já osobně jsem si hodně oblíbila kolagenové sérum. To mi vyhovuje maximálně :) Kupuju si ho v bio kvalitě https://www.alpik.cz/kolagenove-serum-palazzo-rosa-30-ml/ a můžu ho jen doporučit.
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, zda některá používáte bio a eko produkty? S jakými máte zkušenost? Ať už pozitivní nebo negativní? Díky moc.
Docela mě zaujal produkt Restart, co má Iuvenio. Zeptám se jestli s ním máte zkušenost ?
Používám ji zhruba měsíc jsem s ní spokojená, pleť mám po ní krásně hebkou, nijak mě nedráždí a používám ji 2x - 3x týdně při večerní rutině :)
Ten peeling je úžasnej, stejně jako jejich ostatní produkty ;)
Jojo, musím teda říct, že já osobně teda kosmetiku od https://www.iuvenio.com/ kupuju moc ráda, protože mám docela problematickou pleť a jejich produkty mi maximálně vyhovují.
Letos budu mít 40 tak jsem se odhodlávám k tomu jestli si neudělám radost a nezaplatím si nějaký menší zákrok, co by mě zbavil vrásek akorát ještě nevím jaké ošetření zvolit. Nevíte jestli je možné se objednat jenom na konzultaci, kde by mi poradili, které ošetření je pro mě vhodné ?
Hele, tak to je ale super, to ti moc přeju. Hodně ti to přidá na sebevědomí. Držím palce a dej vědět, kam zajdeš a až bude po, jak jsi spokojená. Jen nezapomínej pak na kvalitní péči o pleť :)
To já jsem oslavila letos 30 a udělala jsem si radost kvalitní kosmetikou ... konečně. Potom měsíci je to na té pleti fakt znát a to jsem tomu moc nedávala.
Výborná je česká bio kosmetika Snopek, nepoužívají ani žádné konzervanty apod. jenom čistá příroda :-)
Dívám se na jejich stránky a moc se mi to líbí, ten pleťový krém na extra výživu vypadá báječně ♥
Teď jsem si ho od nich objednala moc se na něj těším, podle složení vypadá úžasně :)
Iuvenio mi taky moc vyhovuje a hodně mi pomohla s vráskama a celkově mi pleť tak rozzářila
A za jak dlouho jsi viděla změnu?
Vlastně hned, už asi po týdnu jsem měla pleť hezčí
Tak to je skvělý, já už to nevydržela a už jí týden používám a fakt mám po ní už teď pleť lepší :-)
Paráda, tak jsem ráda že ti taky vyhovuje :)
A neucpává póry? Já mám obecně u kosmetiky na vrásky problém s tím že mi vždy ucpe póry, mám spíš smíšenou pleť.
Mně teda né, mají tam i přípravky pro problematickou pleť, mrkni na to
Už jsem si jí objednala tak jsem na to zvědavá, díky za reakci
Za málo, dej potom vědět jak ti vyhovuje
Hledám čistě přírodní kosmetiku dobrou na vrásky, poradíte?
Ahoj, za mě je super kosmetika iuvenio. Je to česká kosmetika a musím říct, že je to nejlepší kosmetika, co jsem zkusila. Mám hodně problematickou pleť a tahle kosmetika je jediná, která mi opravdu vyhovuje.
Na vrásky a vypnutí pleti je super i konjac baby :)
Mně se teda nejvíc osvědčil kolagen. A to teda v bio kvalitě. Kupuju si tento https://www.alpik.cz/kolagen-vitar-eko-60-kapsli/ a jsem s ním moc spokojená.
Omývání obličeje studenou vodou . Pobyt na čerstvém vzduchu s pravidelná zdravá strava z dostatkem másla, sýrů a jogurtů.
Zkuste BetaDerm, já ho kupovala na suchou a podrážděnou kůži a zjistila jsem že je super i na vrásky, protože obsahuje betaglukan který hloubově hydratuje a regeneruje
Aha to neznám, určitě vyzkouším, díky za radu
Za málo, mně to poradila známá lékárnice a fakt to funguje :)
To zní dobře, hned to vyzkouším :-)
Ahoj, tak jsem se na tu kosmetiku iuvenio koukala s líbí se mi to jejich nanovlákenné serum. Máte s ním zkušenosti?
Jojo to mám, je perfektní! První věc, která mi vrásky fakt viditelně vyhladila.
Fakt? Tak to bych potřebovala, za jak dlouho ti je asi tak vyhladilo?
Hned poprvý jsme měla pleť takovou vypnutou a po několik dnech jsem už fakt viděla rozdíl.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.