Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj.. Užíváte někdo cbd olej, nebo kapsle nebo něco jiného? :-)
Já sice ne, ale dost jsem o tom už slyšela… možná že bych taky nějaký vyzkoušela..
Ano já užívám cbd nano od cdb-nano.com je super, rychlejší nástup účinku jelikož je ve spreji :-)
To zní dost zajímavě:-) a kde to můžu přesně na stránkách najít? A co je vůbec to nano? Je to jako lepší něž běžné cbd??
Jj je to lepší je to až 10x efektivnější než běžné cbd :-) Kupuju konkrétně tady tohle https://www.cbd-nano.com/cbd-nano-spray-30-ml/ :-)
Ano já používám olejíček a strašně moc mi pomohl. Byla jsem hodně ve stresu, neuměla jsem se odreagovat, vypnout hlavu, potom to přešlo i do problémů se spánkem. Nebyla jsem schopná se na ni soustředit, tak jsem vyzkoušela CBD olejíček na doporučení od kamarádky..neskutečný vůbec jsem nečekala, že to bude opravdu fungovat.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.