Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych se zeptat, jaké přípravky používáte na suchý tip pleti? Vždycky jsem měla plet normální ne-li mastnou a ted běhěm půl roku obrat o 180 a plet mám úplně vysušenou, asi stárnu nebo co :(
suchá pleť mě dlouho trápila, krémy pomáhali pouze chvilkově, nevím čím to bylo ale vždy po delším užívání se mi opět na pleti dělali suché skvrny. Pomohla mi návštěva u doktorky Lenky Páralové, která mi udělala také hloubkovou hydrataci pleti, s výsledkem jsem velmi spokojená.
suchá pleť mě dlouho trápila, používala jsem krémy, oleje, masky, všechno možné ale nic dlouhodobě nepomohlo. Od sestry jsem dostala poukázku na ošetření, šlo o hloubkovou hydrataci pleti, nevím jak se to jmenovalo, možná to bylo i to co vzpomíná Míša. Jedno je však jasné, že mi to výrazně pomohlo a nakoplo pleť.
pokud máš suchou pleť možná bys mohla zkusit jinou výživu než jen krémy (mimochodem nedávno jsem četla, že ty nejlevnější jsou i nalepšie) sama jsem na tom byla, jmenuje se to mezoterapie (bližší info http://www.dermastar.cz/ cz / nase-osetreni / mezoterapie.html). Je to vlastně cílená výživa pokožky. Byla jsem u Mudr.. Páralové a velká spokojenost.
Ahoj, používám také La Roche Posay. S tím článkem máš pravdu, celkově si však myslím, že stav pleti závisí na všech faktorech - strava, zda chodíš ven, spíš, piješ. Dermatoložka mi jednou tvrdila, že ani výrobky by se neměly moc střídat - což je asi moje hlavní chyba, protože mi nic nesedí a testuji tak na sobě pořád něco nového :(
Já používám hlavně v zimě krém od La Roche-Posay. Střídám je dle ročního období. Ale četla jsem myslím v Dietě rozhovor s dermatoložkou Arenbergerovou a ta tam píše, že žádný krém nepomůže pokud dostatečně nedodržujete pitný režim. @SandW : A ten make-up fakt funguje? Já mám suchou pleť s jemnými vráskami a každý make-up ,co jsem zkusila mi je jen zvýraznil.
také bych to řešila výživným ochranným make-upem. ten může suché pleti hodně pomoci. zvláště ted v zimě, kdy se pleť hodně vysušuje a je hodně namáhaná při pobytu venku. já osobně používám na suchou pleť hodně výživný make-up od Artdeca. je bezkonkurenční :-) http://artdeco.bg.cz/make-upy-c10/rich-treatment-foundation-i4/
Ahoj alousi no jo to víš ani pleť a ani my nemládneme *1*, takže je potřeba dle toho vybrat i správnou kosmetiku.Já používám krém Azalee od Alciny, navc ted na podzimní a zimní období ideál.
Ja mam problemy s pleti kolem nosu - strasne vysusena. Na noc si obcas tato mista premazu klasickou vazelinkou (dm) a plet je pak vlacna. Ovsem muze zanaset pory :(
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.