Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych se zeptat, jaké přípravky používáte na suchý tip pleti? Vždycky jsem měla plet normální ne-li mastnou a ted běhěm půl roku obrat o 180 a plet mám úplně vysušenou, asi stárnu nebo co :(
Zkuste navštívit stránky www.lambreshop.cz
Celá rodina pouzíváme http://www.lambreshop.cz/lambre/eshop/72-1-Telove-kremy-a-peelingy/0/5/1576-Olivovy-balzam-na-telo-pro-celou-rodinu-150ml je to velké balení a vsem vyhovuje :)
To je taky prirodní mydlo?
Tohle nebylo na prirodní mydlo, prirodní mydla od nich jsou hrozne fajn. Nevysusuji pokozku, jsou prijemný na telo a víš, ze v tom není zbytecná chemie http://www.lambreshop.cz/lambre/eshop/37-1-Prirodni-mydla
Nelo, Lambre má lákavé veci, díky za tip, jdu objednávat
Zkus neco s kolagenem, mohlo by o zabrat.
Urcite ano, jen si dobre vyber s cim to presne chces
Jsou na takovou plet i nejake doplnky stravy aby se vratila do normalniho stavu...??
Anna: A zkousela jsi nejaky lepsi krem? Co treba vermione.cz, mam doma od nich par kremu a jsem s nimi spokojena, tak by mohli pomoci i tvemu problemu.
No pokud to mas az takhle slozity, asi bych vyhledala nejakou odbornejsi pomoc, ja jsem s akne byla u p. Páralové a byla jsem s vysledkem moc spokojena.
Co nato? Mam takovy spise smiseny tip pleti, nekdy mastna nekdy sucha a aj trochu akne :(
ahoj, ten mám doma je skvělý, určitě ho zkus ;-)
jj, pevonia botanica je dobrá volba, též ji mám doma :)
a holky, dá se ta pevonia botanica objenat přes internet nebo se musí do jejich obchodu??
já si ji objednávám přes jejich eshop pevoniaeshop.cz, zda mají i nějak obchody nevím, řeším to takto :)
super, díky tohle jsem chtěla slyšet, bála jsem se že třeba nemají eshop, to by se mi moc nehodila :)
máte někdo zkušenost s krémem z pevoniaeshop.cz? jeden mě tam zaujal, ale nevím, jestli si ho mám koupit nebo ne
Take s timhle bojuji, jenze moje let je i zaroven mastna a aknozni. Chci se akne zbavit tak ze bych sla na chemicky peeling, zante prosim nekoho kdo se tomu venu je v Praze? Dekuji
ja mam hroznej problem se suchymi rty a jediny balzam co mi pomohl byl znacky sportique...vim ze tam maji vice produktu, tak se zkuste podivat, treba najdete co hledate :) www.sportique.cz
Jsem spokojená s konsmetikou Pevonia- mužes ji vyzkoušet ze vzorečku, který objednás na www.pevonia.cz a nemusís si hned objednávat velké balení, ale neboj, všechny lidi, co znám a používají ji, tak jsou spokojeni, je to prirodni kosmetika.
A jaký presne jsi mela ten krem?
Marta: Ano da, sestra od nich ma zmatnujici krem, mela hrozne mastnou plet kdy behem dne ji musela nekolikrat pudrovat, bylo mi ji az lito
výborný krém na tohle je radioxar z lékárny. Vyživí ti plet ale není mastný...
A co kdy mam spise mastnejsi plet, da se od te znacky bioapta.cz sehnat i neco na mastnejsi plet? A mate s nejakym takovym kremem zkusenosti?
Jo to je pravda a hlevne takhle pred Vanocema to se mi vazne nechce chodit po nakupech kde je kupa lidi, doma z pohodli a na netu je to lepsi
Jo jo z internetu, je to vyhodnejsi a hezky si to doma v klidu vyberu
Na suchou plet se mi osvedcila tahle voda - bioapta.cz/?product=aptatonico, jine co jsem mela z drogerek po tom jsem ji mela tak suchou a naplou, ze jsem si ji vzdy musela i tak namazat
A kupujes ji vyhradne z te internetove stranky?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.