Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, potřebovala bych poradit nebo se aspoň trochu inspirovat, co kupujete svým rodičům k narozeninám ? Jsem úplně bez nápadu a narozeniny se blíží :/
Zdravím a prosím o doporučení, kde bych si mohla o těchto minerálech přečíst nějaké detailnější informace?
Tady máte odkaz přímo na stránky, kde můžete minerály objednat a hlavně tam najdete veškeré informace www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze
Dobrý večer, doporučím Schindeleho minerály - kupuju je pravidelně mým rodičům a jsou moc spokojení. Fungují na celkové zlepšení zdraví organismu, dodají energii, vitalitu, zlepší trávení, je toho prostě hodně. No a jako dárek jsou skvělé, dáte zdraví, což je nejvíc :)
Zdravím, já hledám nějaké dobré doplňky stravy, které by podpořily zdravotní stav rodičů. Oba mají vysoký tlak a mamka ještě cukrovku. Navíc si myslím, že darovat zdraví je ten nejlepší dárek.
Tento rok jsem rodičům kupovala takové dárkové balíčky s určením a nápisem pro maminku a tatínka :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.