Diskuse na téma Dárek k narozeninám pro rodiče

16. 02. 2022 NinaC Prosím o radu

Zdravím, potřebovala bych poradit nebo se aspoň trochu inspirovat, co kupujete svým rodičům k narozeninám ? Jsem úplně bez nápadu a narozeniny se blíží :/

Helča 02.11.2022

Tento rok jsem rodičům kupovala takové dárkové balíčky s určením a nápisem pro maminku a tatínka :)

Adéla 06.12.2024

Zdravím, já hledám nějaké dobré doplňky stravy, které by podpořily zdravotní stav rodičů. Oba mají vysoký tlak a mamka ještě cukrovku. Navíc si myslím, že darovat zdraví je ten nejlepší dárek.

Barča 10.12.2024

Dobrý večer, doporučím Schindeleho minerály - kupuju je pravidelně mým rodičům a jsou moc spokojení. Fungují na celkové zlepšení zdraví organismu, dodají energii, vitalitu, zlepší trávení, je toho prostě hodně. No a jako dárek jsou skvělé, dáte zdraví, což je nejvíc :)

Martina 12.12.2024

Zdravím a prosím o doporučení, kde bych si mohla o těchto minerálech přečíst nějaké detailnější informace?

Barča Martina 16.12.2024

Tady máte odkaz přímo na stránky, kde můžete minerály objednat a hlavně tam najdete veškeré informace www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:24
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:17
61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat