Diskuse na téma Mince od Národní pokladnice, zkušenosti

15. 02. 2022 Sarra Oblíbené značky

Řešíme doma dárek pro tátu, bude mít půlkulatiny, takže opět pro nás velká věc, co mu koupit. Co chce si pořídí, takže o to složitější pro nás něco vymyslet. Když jsem byla doma na síti, tak mi vyběhla reklama na Národní pokladnici a náš táta je takový menší sběratel, takže jsem si říkala, že tam asi něco lovil, když mi to vyběhlo. Máte s nimi někdo zkušenosti? Jeho se ptát nechci, protože by mu to třeba docvaklo, že něco chystám, tak to chci zkusit tady, jestli třeba u nich někdo něco nepořizoval. Předem díkec moc

Sarra 01.03.2022

Paráda díky za reakce, to se hodí a jakpa je to s dodací lhůtou? Nerada bych řešila trapas, že nemám dárek a je ještě na cestě někde :D

Jolana Sarra 02.03.2022

Nevím kdy to váš otec má, takže čím dřív uděláte objednávku, tím jistější to asi budete mít, mám za to, že mi to vždycky přišlo domů do 14 dnů, no známe poštu, takže lepší je rezerva, ale balík, byl vždycky v pohodě doručenej.

Evina Sarra 09.03.2022

V pohodě to je, co jsem posledně objednávala na Vánoce, tak to bylo něco kolem týdne než mi to přišlo.

Berry Sarra 30.08.2024

Já ani žádnou spešl akci nepotřebuji a našla jsem tu krásnou smaltovanou sadu náušnic a přívěsku na krk s řetízkem. Dlouho už jsem hledala ke svým outfitům něco podobného, tak mi to udělalo velkou radost a za necelých 8stovek super cena.

Míša 25.02.2022

U Národní pokladnice pravidelně objednává můj táta, já dělala objednávku jednou, když si přál jednu dražší minci jako dárek, tak jsme se mu na ní jako rodina složili a zkušenost ok.

Jolana 20.02.2022

Joo ten obchod znám, objednávala jsem tam asi dvakrát už, taky příležitostně jako dárek a v pohodě.

Petra 18.02.2022

Tenhle problém přesně taky znám, ono jde spíš celkově o chlapy, že u nich je to složitější, co jim dát, když se furt nechceš opakovat s nějakou kosmetikou. Pokud se o to tvůj táta zajímá, tak mi to přijde jako dobrý nápad a určitě mu udělá radost, když mu rozšíříte sbírku. :-)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

35 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:16
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat