Diskuse na téma Darování vajíček

Zdravím, docela dost dlouho uvažuju nad tím, že bych zkusila darovat vajíčka. Akorát jsem slyšela, že je tam věková hranice. Nevíte jestli je všude stejná nebo na každé klinice jiná ?

Andy 17.01.2022

Věková hranice je všude stejná. Nicméně bych kliniku vybírala podle jiných kritérií, nikoliv podle toho, jaká je u nich věková hranice ;)

Jitka Andy 21.09.2024

Já jsem na klinice ve Zlíně byla darovat vajíčka už dvakrát a tuhle kliniku můžu jen doporučit, je to skvělá volba. Tady máš veškeré info o jejich programu dárcovství vajíček https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek - co musíš splňovat, jak celý proces probíhá a tak. A jejich kompenzační program je hodně přívětivý, za odběr dávají až 33 000 Kč.

Pavla 25.01.2022

S tím musím souhlasit ... stačí když si projdeš diskuze tak zjistíš, která klinika je na tom nejlíp. Nejznámější a nejúspěšnější je klinika ivf ve Zlíně.

Jarus 09.02.2022

No ať jsem procházela jakoukoliv diskuzi, tak hodně žen doporučuje právě tady tu co Pavla https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek takže dám na hodnocení a půjdu vajíčka darovat na tuto kliniku.

Pavla 26.12.2022

Já třeba obdivuji každou, která se pro to rozhodne. Já jsem byla tady na umělém oplodnění.

Lenka Pavla 13.01.2023

Na jaké klinice jste byli? Já nad tím uvažuji, protože nám dlouho nejde otěhotnět.

Pavla 24.01.2023

Byli jsme u www.ivf-zlin.cz, kde dělají také ty odběry vajíček.

Lenka 27.01.2023

Takže tam dělají umělé oplodnění i odběry vajíček, kdybychom nemohli mít z vlastních?

Pavla 09.02.2023

Ano, dělají hodně věcí. Podívej se na to na jejich stránkách, mají to tam dobře popsané a vysvětlené.

Lenka 26.02.2023

Tak já bohužel nemohu mít děti z vlastních vajíček, tak budeme muset na umělé oplodnění. Jdeme do toho www.ivf-zlin.cz.

Kosma 19.07.2023

Darovat vajíčka jsem se rozhodla asi před rokem. Říkala jsem si, že nějaké ženě třeba ty moje pomohou mít děti. :) Vybrala jsem kliniku Stellart u nás v Teplicích. Naprosto profesionální přísup, ochotný a milý personál. Bylo o mě královsky postaráno a pan doktor vše vysvětlit. Mohu jen doporučit.

Majka Kosma 25.07.2023

Zajímá mě jak se vajíčka odebírají? A ta věková hranice je jaká prosím? Jsou tam ještě nějaká kritéria?

Kosma Kosma 27.07.2023

Věková hranice je 33 let, kritéria je min středoškolské vzdělání a nemít v rodině dědičnou chorobu. Vajíčka se odebírají v celkové narkóze, ale zákrok trvá maximálně 15 minut. :) Jeslti se chceš dovědět víc o těch kritériích a samotném postupu tak tady https://www.stellart-clinic.cz/darcovsky-program/darovani-vajicek/. :) Není se určitě čeho bát, pokud vše splňuješ.:)

Adéla 25.08.2024

Holky, byla jste některá darovat na té zlínské klinice? Zajímalo by mě, jaký mají kompenzační program? :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:42
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat