Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj ženy. Celý život jsem měla oči v pořádku, ale před měsícem mě poslala moje obvodní na oční a tam mi oznámili, že potřebuju brýle. Tak přemýšlím, jestli si mám pořídit brýle nebo čočky. Já si totiž myslím, že by mi brýle moc neslušely :( Ale není to nějaký problém, když jsem ještě ani pořádně nenosila brýle a hned bych si místo nich dala čočky?? díky za rady
Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz a pobočku mají i v Praze
zdravím, mám optika co mi moc nevyhovuje, tak bych ráda provedla změnu. Chtěla bych nějakého, kde nenechám půl výplaty. Kam chodíte vy?
já si objednávám optika, co příjde k nám domů a jsem s ním maximálně spokojená, není ani tak drahý :)
o téhle službě jsem taky slyšela, a prý je dost dobrá, třeba pro seniory si myslím, že je to neocenitelné
a můžu se zeptat, koho jste si objednávali? Protože jsem nad tím přemýšlela a chtěla bych někoho spolehlivého, ale zároveň s dobrými cenami
já jsem si objednala optikdodomu.cz ani nevím o nikom jiném kdo by to nabízel. Pro mě bylo super, že za mnou dojeli i na vesnici...
Já si teda nic bez konzultace neobjednávám. Čočky už vůbec ne... Pravidelně chodím do https://www.doktorklain.cz a musím říct, že jsem spokojená. Jsou tam velmi šikovní optometristi, kteří mi spolehlivě změří zrak :)
Já mám nově dioptrické brýle + mi bylo doporučeno koupit si čočky až jakmile si zvyknou na brýle. Já byla v Brně v Alensa, kde jsou příznivé ceny, slečna na prodejně byla skvělá, nápomocná a mám skvělou zkušenost :)
Taky mám problém s výběrem brýlí, ale nejdřív jsem si pořídila brýle a když jsem si zvykla, tak jsem začala nosit i čočky. Byly to IWear light z Grandopticalu a dobře se mi nosily už od začátku. Teď už nosím Iwear oxygen, ty jsou na dlouhodobé nošení.
Zdravím všechny, prosím, Vy, co máte čočky - jaké kapky na zklidnění a suché oči používáte? Dáte mi doporučení?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.