Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jakým způsobem děláte očistu neboli detox těla/organismu ?
Ahoj, na to je nejlepší ostropestřec. Já kupuju tento https://www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/ostropestrec-mariansky-250mg/ a senzačně mi zabírá :)
Ráda bych něco s přírodním složením aby to bylo šetrný a opravdu zdravý, máte tip?
Taky chci teď na jaro začít s nějakou detoxikační kúrou, ale rozhodně nechci nic drastickýho spíš jen tak podpořit očistu těla.
Já si kupuju mega detox od Movit energy, který obsahuje ostropestřec a kurkumin. Podporuje očistnou funkci jater, imunitu, klouby, kůži, cévy. Je ve formě tobolek takže se snadno užívá :-)
Zkoušel jste někdo nějaké medicinální houby? Můžete kdyžtak nějaké doporučit?
Taky bych chtěla vyzkoušet, ale vím, že je potřeba vybrat v dobré kvalitě aby to mělo smysl tak budu ráda za doporučení. Nechci kupovat něco na blint...
Já užívám od Houbicky.eu Reishi, moc to doporučuju, je to přírodní zázrak a tady ji mají v té nejlepší kvalitě :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.