Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, kdo máte doma filtr na pitnou vodu, podělte se prosím o tipy a zkušenosti. Předem děkuju :)
Já měla filtrační konvici, potom jsem ale zjistila, že to je snad ještě horší než voda z kohoutka, takže konvice letěla do koše a chci právě pořídit velký filtr přímo do linky. Jestli ho někdo máte, taky ocením rady
Taky vybíráme, ale jsme docela ztracení, raději bysme koupili filtr, se kterým už má někdo osobní zkušenost
To já právě taky, těžko se v tom člověk vyzná.
My máme filtr od české firmy https://www.dionela.cz/
A jaký typ máte? Jak dlouho takový filtr vydrží?
Máme filtr Dionáta FDN2, zapojuje se přímo do tlaku, ale mají i filtry, které se do tlaku nezapojují. Tenhle by se měl regenerovat po dvou rokách. Nejlepší je se s nima domluvit, oni vám doporučí jaký filtr pro vás bude nejvhodnější a vysvětlí vám to. Jsou přímí výrobci takže tomu opravdu rozumí.
Aha už na to koukám, díky moc za tip. Líbí se mi, že jde o českou firmu a dokonce koukám, že jsou vítězi D-testu, takže si ho koupíme od nich
Není za co, myslím, že budete spokojení, mají opravdu kvalitní filtry, kvalita filtrování je neporovnatelná s ostatními filtry co se k nám dováží.
Tak už máme filtr Dionela a zatím jsem moc spokojená, moc děkuju za radu
Tak to jsem ráda, že jsem dobře poradila.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.