Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kdo to zná, prosím o sdílení zkušeností jak s tím fungujete, jaké inkontinenční pomůcky používáte?
Jsem na tom stejně, budu ráda když poradíte spolehlivé vložky/kalhotky pro aktivního člověka, které budou diskrétní a spolehlivé
Mám s tím teď taky problémy po porodu, dá se s tím fungovat jako předtím? Sportovat, být mezi lidma...?
Já nosím tyhle urologické kalhotky http://www.care4you.cz/qx21/natahovaci-kalhotky je to jako mít na sobě klasické kalhotky, nejsou vidět, nešustí, nic nepropustí, ani zápach takže můžu normálně fungovat i sportovat.
Ty vypadají dobře, zkusím je. Děkuju za tip.
Nemáš zač, jsem fakt ráda, že jsem je objevila, protože mi to všechno tohle hodně ulehčilo.
Tak jsem zkusila ty kalhotky a jsou suprový, jsou opravdu pohodlný a diskrétní. Moc díky za dobrou radu.
Vybrala jsem si nakonec vložky Seni lady, ptala jsem se na tuhle značku v lékárně a měli je takže jsem je rovnou koupila a opravdu mi vyhovují, tak jsem ráda, nakonec to není tak hrozné když se nemusím bát, že si toho někdo všimne.
Já si v drogérii kupuju Bella control discreet a jsem fakt spokojená
Ty si taky kupuju
Já mám na předpis pomůcky seni
Každý den nosím urologické vložky, už jsem si na to zvykla
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.