Diskuse na téma Káva s Lingzhi

Vítáme všechny milovníky kávy! Nabízíme vám převratné informace o vašem oblíbeném nápoji! Většina lidí pije běžnou kávu,která zatěžuje srdce a překyseluje organismus. Jakou kávu pijete Vy? Nechcete se zřeknout požitku z pití kávy, přitom ale chcete pečovat o své zdraví? Zde najdete řešení. Silný extrakt prvotřídní kávy Arabica s výtažkem z houby "Lingzhi" - to je opravdu revoluce ve světě zdraví! Dodání energie a ozdravný efekt je vytvořen díky výtažku z houby "Ganoderma lucidum" (Lingzhi), nazývané "královna všech rostlin",která má schopnost vyrovnávat nevyváženost organizmu a tím ho ozdravovat.Zlepšuje všeobecný stav organizmu, jeho samoléčící schopnosti. "Máte zkušenosti, že pokud je káva zdravá, tak potom většinou ztrácí hodně na své chuti a vůni?" Obavy jsou na místě - různé zdravé alternativy kávy nás skutečně většinou neuspokojí chuťově... Naše káva je v tomto směru naprostou výjimkou. Nabídne vám intenzívní aroma, bohatou pěnu a chuť silné, lahodné kávy. K tomu ještě dodáme, že vám nebude překyselovat organismus (kyselé prostředí milují nádory, plísně apod.) a zatěžovat srdce - naopak vám může pomoci zmírnit spoustu vašich zdravotních obtíží a dlouhodobě uchovat ve vašem těle rovnováhu tělesnou, duševní, duchovní i imunologickou. Káva s Lingzhi je chutná zdravá káva,která neutralizuje v organizmu nahromaděnou kyselost,nezatěžuje srdce,dodává energii,zabraňuje pálení žáhy a další.Při pravidelném pití vyrovnává krevní tlak. V šálku naší kávy si tak můžete dopřát chutný a lahodný zdroj zdraví. Další informace na http://gano.dxneurope.eu

Mirka 27.04.2021

Nedala bych dopustit na brazilskou kávu, kterou mají nejlepší na uprazeno.cz. Zkoušela jsem si ji objednat i z jiného obchodu, ale byla chuťově úplně jiná a je to prostě znát, že na tom upraženu kávu čerstvě praží, což je bomba.

Ivča 01.07.2024

Zdravím, bohužel musím kvůli zdravotním problémům hodně změnit životní styl a to hlavně co se týče stravování. Bylo mi i doporučeno, abych úplně vynechala pití kávy. To si ale moc nedokážu představit. Neřekla bych, že mám návyk na kofein a nedokázala bych bez něj fungovat, piji kávu spíš na chuť, dokážu vypít kávu před spaním a bez problémů usnout. Mám to v určitých situacích jako takový rituál. Často si třeba s manželem uděláme kafíčko, máme pohodičku a hrajeme třeba karty. Takže teď hledám nějakou vhodnou "zdravější" alternativu, kterou bych mohla nahradit klasickou kávu. Čím kávu nahrazujete, co se vám nejlépe osvědčilo, případně i s nějakými zdravotními benefity?

Naty Ivča 08.07.2024

Ahojky, já jsem byla na pití kávy, respektive spíš asi na kofeinu, fakt závislá. Měla jsem z toho migrény, potíže se spánkem, ale úplně mi to v tu chvíli nedocházelo, že za tím může být ten kofein. Pak jsem na instagramu u jedné holky viděla, že si dělá detox od kofeinu a moc si to pochvalovala. Zmiňovala stejné problémy, které jsem měla já a tvrdila, že po určité době od vyřazení kofeinu se cítí mnohem líp, tak jsem si řekla, že do toho půjdu a taky to zkusím. Jak ale říkáš, dát si kafíčko jen tak na chuť po ránu nebo po obědě by mi taky chybělo, tak jsem pátrala po něčem dobrém, čím bych kávu s kofeinem mohla nahradit a našla jsem tuto zelenou kávu https://www.alpik.cz/zelena-kava-s-vanilkou-50g/. Je vyrobená z čekanky, do které je přidán extrakt ze zelené kávy, ale zbavený kofeinu. Takže chuť kávy zůstává, ale není tam ten blbej kofein. Mají různé příchutě, všechny jsou dobré, tak doporučuju vyzkoušet každou a pak si vybrat svou nejoblíbenější nebo to střídat. Já mám nejradši právě tu vanilkovou :-). Chce to vydržet nepít ten kofein delší dobu, tělo se tomu brání, ale zmizelo mi spoustu problémů kvůli kterým jsem se necítila dobře.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:48
36 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:43
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat