Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.
V podstatě za pár dní. Vůbec jsem nebyla nemocná od té doby co je užívám pravidelně.
Jak dlouho trvalo než začaly fungovat?
Mám ráda čistě přírodní produkty tak jsem na doporučení zkusila na posílení imunity kouzelné kapky od Altaherby.
Vzhledem k tomu, že mám ráda doplňky na přírodní bázi, tak je podle mě nejvhodnější betula. Tělo její složení nezatěžuje, tak, jak je tomu u jiných doplňků ... ba naopak
Já sem si koupila vitamíny normálně na gigalekarna.cz a nemusím to nikde složitě vyhledávat. Podle mě je to v těch lékárnách jistota.
Jak dlouho se ty vitamíny musí brát ? Je tu někdo, kdo je bere po celý rok ?
Jestli myslíš konkrétně betulu, tak ta se může užívat dlouhodobě bez přestávek. Právě díky tomu, že neobsahuje chemii a tělo ti zbytečně nezatěžuje.
Já teda beru preventivně betulu, ale tam vím, že ten účinek je. Nejsem moc za ty chemické doplňky :/
podle mně to jsou taky probiotika. Je to základ pro zdravou střevní mikrofloru
my na posílení imunity bereme probiotika laktobacily z naturevia
Určitě je potřeba všechny tady ty doplňky co mají nějakým způsobem posílit imunitu brát déle jak 3 měsíce a nejlépe dlouhodobě.
Po jak dlouhé době by měly tady ty přírodní doplňky jako je betula účinkovat ?
a nějaké dobré probiotika na posílení imunity umíte doporučit? Které jsou nejlepší?
Dobrý den/ Ahoj, používáte někdo kozí kolostrum?
Já s dcerou už poměrně dlouho. Koupila jsem ho hned jak bylo dostupné, protože když jsem viděla to složení, tak mi bylo víc než jasné, že je to pro tělo víc než prospěšné.
Jak dlouho je potřeba tady ty doplňky brát, aby se posílila imunita ?
já jsem začala brát magnesium, beru ho už dlouho, ale vybavuji si, že snad po pár dnech už jsem cítila účinky, co se týká únavy
na posílení imunity jsou nejlepší probiotika laktobacily
A třeba vitamín C je k něčemu?? *7*
Mě C pomohlo, nejsem tak často nachlazená :)
A jak ho beres tabletky?
Spíš šumák, je to pro mě pohodlnější a řekla bych, že se to líp vstřebá *3*
My mame taky radi sumaky, hlavne kdyz nekdo nechce tabletky nebo neco tak, tohle je proste vitaminova limca. Treba cerveny pomeranc od Livsanu je v tomhle super :-D a zatim vypada ze funguje
Chci se zeptat jestli se dá brát preventivně i vitamín D nebo je to vyloženě sezónní záležitost ?
Co něco přírodního třeba bylinky :-) mě zatím vždy pomohly.
A kam chodíš na bylinky?
Já chodím u nás v Brně do lékárny zelený-andel.cz, mají tam hodně velký výběr bylinek i homeopatik.
Květo, tak už jsem byla u zeleného anděla a jsem nadšená, mají skvělý přístup a hned jsem si odnesla namíchanou směs bylinek a je výborná. Děkuji za tip ráda se sem budu vracet XD
Pořídila sem si v lékárně na posílení imunity tyto tobolky http://www.vigantolvit.cz/ a sem maximálně spokojená
Mileno od kolika let to je? Potřebovala bych nějaký doplněk pro 15 letého syna
Myslím že jsem četla že není vhodný pro děti do 12 let
Dáváte si něco preventivně na podporu vaší imunity a vašich dětí?
Sári, já dávám sobě i svým dětem kozí kolostrum je právě dobrý na podporu imunity.
Petro o kolostru už jsem také slyšela, ale kravském o kozím jsem neslyšela! Můžeš mi o tom dát více infa? Děkuji
Sáro je to kozí kolostrum betula , tady ti dám odkaz a můžeš si o tom přečíst více informací https://www.betula.cz/
Petro děkuji, zkusila jsem objednat a vypadá to zajímavě. Beru i kamarádce, tak jsem zvědavá :-)
Také dětem nedávám cukr a v kapsičkách jsem myslela, že nejsou
Jen čistě z ovoce, kamarádka mi doporučila sunarek, jsou i bez cukru
Je to možné a které kupujete?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.