Diskuse na téma Na prevenci

Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.

Mnada 11.04.2021

My teď s manželem užíváme vitamín D https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/vitamin-d3-efekt-2000i-u/ a ještě Omegu 3. Oboje je moc duležité pro správnou funkci imunitního systému a co jsem se dívala, tak Naturevia má jedny z nejlepších doplňků stravy.

Erikoska 02.04.2021

Jojo, super shop. Jaké vitamíny od nich máš? A jak jsi spokojená?

Mijunka 01.04.2021

Hele, já spís doplňuju potřebné chybějící vitamíny. Doporučuju www.woldoshop.cz, vynikající nabídka. Na ty vitímy jsou super. Mají totiž vitamíny s přidanou hodnotou. Jsou vehanský :)

Mirka 31.03.2021

Co teď užívat na rychlé podpoření imunity?

Mája 27.02.2021

Těm čistě přírodním doplňkům moc nevěřím a hlavně za tu dobu jsem vyzkoušela už poměrně dost doplňků a za mě je má nejúčinnější rosenpharma.

Laura 25.02.2021

Jsou přírodní, takže je dávám dětem dle potřeby, většinou dlouhodobě přes zimu.

Dorota 24.02.2021

Jak dlouho se může dávat?

Laura 22.02.2021

Dětem na posílení imunity dávám přírodní přípravek sirup AltaHerba ze 14 bylin.

Dianadia 21.02.2021

My teď užíváme vitamín C VitasLife, je to čistě přírodní forma vitamínu C ze sušených plodů aceroly ve formě prášku. Tím, že je to přírodní, tělo si z toho vezme nejvíc a je z toho dobrý osvěžující nápoj.

Milada 20.02.2021

V podstatě za pár dní. Vůbec jsem nebyla nemocná od té doby co je užívám pravidelně.

Vanda 14.02.2021

Jak dlouho trvalo než začaly fungovat?

Milada 08.02.2021

Mám ráda čistě přírodní produkty tak jsem na doporučení zkusila na posílení imunity kouzelné kapky od Altaherby.

Hanka 26.01.2021

Vzhledem k tomu, že mám ráda doplňky na přírodní bázi, tak je podle mě nejvhodnější betula. Tělo její složení nezatěžuje, tak, jak je tomu u jiných doplňků ... ba naopak

Andrejka 18.01.2021

Já sem si koupila vitamíny normálně na gigalekarna.cz a nemusím to nikde složitě vyhledávat. Podle mě je to v těch lékárnách jistota.

Bára 28.12.2020

Jak dlouho se ty vitamíny musí brát ? Je tu někdo, kdo je bere po celý rok ?

Vendula Bára 14.01.2021

Jestli myslíš konkrétně betulu, tak ta se může užívat dlouhodobě bez přestávek. Právě díky tomu, že neobsahuje chemii a tělo ti zbytečně nezatěžuje.

Vendula 21.12.2020

Já teda beru preventivně betulu, ale tam vím, že ten účinek je. Nejsem moc za ty chemické doplňky :/

Anna 28.11.2020

podle mně to jsou taky probiotika. Je to základ pro zdravou střevní mikrofloru

Xena 25.10.2020

my na posílení imunity bereme probiotika laktobacily z naturevia

Jana 22.10.2020

Určitě je potřeba všechny tady ty doplňky co mají nějakým způsobem posílit imunitu brát déle jak 3 měsíce a nejlépe dlouhodobě.

Aneta 20.10.2020

Po jak dlouhé době by měly tady ty přírodní doplňky jako je betula účinkovat ?

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat