Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chci se zeptat jestli tu taky někdo trpí při rýmě na odřený nos ? :( Hrozně mě to štve, protože o přesto, že jsem nemocná musím fungovat a potřebuju v práci nějak vypadat a do toho mám červený nos jak jahodu :((. Nevíte co by mi mohlo pomoct ?
Možná to bude znít škodolibě .. ale jsem tak ráda že nejsem sama která má tady s tím neustále problémy jakmile přijde rýma :(
Když se zeptáte v lékárně, tak vám určitě něco dají. Já jsem si naposledy kupovala od ronsepharmy mastičku kolem nosu. Jmenuje se to stejně jak ten jejich sprej pinio nasal
Doufám, že nic takového dlouho nebudu potřebovat. Už nějakou dobu beru sirup na imunitu, tak doufám, že se mi tady ty bacily a bakterie vyhnou.
Vyzkoušejte https://www.rpshop.cz/pinio-nasal-mast.
Dívala jsem se na jejich stránky, mají v nabídce i Pinio kapky a sprej. Ten máte taky vyzkoušený?
Ano, když je potřeba, tak používám sprej. Kapky mi nevyhovují.
Já kapky dávám do aromalampy, fungují, líp se mi dýchá.
Tak tento nápad je výborný, aromalampa provoní celý pokoj a dobře se dýchá.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.