Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, chtěla bych dceři koupit aktovku do školy jako dárek k Vánocům, příští rok půjde do první třídy, máte tip, jakou vybrat?
Ahoj, za mě je výběr aktovky do první třídy opravdu důležitý :) Za mě se určitě doporučuji zaměřit hlavně na ergonomické aktovky, které mají dobře polstrovaná záda a nastavitelné popruhy. My jsme pro dceru vybrali aktovku od značky Baagl, a musím říct, že jsme byli opravdu spokojení. Je lehká, dobře sedí na zádech a má spoustu praktických přihrádek. Navíc designy jsou opravdu krásné, takže si dítě určitě vybere něco, co se mu bude líbit. Navíc na jejich e-shopu mají i další věci do školy, které děti ocení. Super jsou jejich lahve na pití :) My jsme už nachystaní a školní horečka vrcholí :D
To vypadá dobře, sháním právě nějakou pro dceru v první třídě, ten co jsme koupili na začátku roku mi přijde hrozně těžký a tenhle vypadá moc fajn, díky za tip.
My jsme taky koupili batoh od Baagl a veliká spokojenost, kvalitní materiály, reflexní prvky, popruhy a moc hezké designy :)
Dobrý den, dcera nosí tuto. Už ji má více jak přes rok a letos zahajuje druhý rok nošení. https://baagl.cz/products/skolni-batoh-airy-rainbow-unicorn Je lehká, hezky sedí na záda, snadno jsem ji čistila.
Máme od nich tritanovou láhev, chválím, bez škodlivin, dobře se z ní pije, krásnej motiv pro děti. Spokojenost
Lze se do ní snadno dostat a dočistit ji? Vím, že některé ty lahve mají špatně dostupná místa, ale když jsem se na ně dívala, tak to vypadá, že se dá odšroubovat celá ta hlava. To by mohlo být v pohodě :)
Nemám s ní problém, vždy se dobře vyčistí, nemá žádné záhyby, takže bakterie nemají šanci nikde zůstat.
Neznám je, nikdy jsem u nich nenakupovala, ale zaujalo mě, že mají kvalitní prodyšné oblečení, které vydrží dětem dvě sezony.
Nedávno jsem u nich dokupovala synovi oblečení do lesní školky. Pro mě je taky důležité, že se u nich dá dobře zaparkovat.
Moc se mi líbí i jejich outdoorové oblečení aby byly děti i při nepřízni počasí spokojené a netrpěli zimou nebo horkem. Co je pro mě hlavní na jednom místě najdu v podstatě komplet výbavu.
Kamarádka mě doporučila https://wwwpromaledobrodruhy.cz Syn si u nich vybral super batoh.
Nevíte jestli mají všechny ty značky ergonomická záda ?
Na to si dej pozor, bohužel to všichni nemají :/.
Čau, my doma aktovku vybírali opravdu dlouho a hodně jsme koukali taky na ergo záda a váhu aktovky, prostor a uspořádání v ní.
Důležité hlavně je aby měla aktovka ergonomická záda.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.