Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj čeká mě operace kolene, tak se chci zeptat jestli jste to někdo podstoupil jak je je to s hojením a bolestí o operaci a zda Vám dají něco proti bolesti? děkuji
Zdravím, já prodělala operaci teď a musím říct, že krom nějakých podpůrných látek mě i dost pomohl teda polohovací polštář, mohla jsem si díky němu tu nohu pohodlně opřít či podepřít i v noci to bylo rozhodně lepší. Brala jsem takzvaný tulící polštář od Matyska a už mi zůstal, využívám stále i jen na ležení u telky nebo při čtení. :)
To je něco na styl kojícího polštáře nebo jak si to mám představit, prosím? :) Mě čeká za dva měsíce operace kyčle a docela se toho bojím, tohle by ale mohlo být fajn pro nějakou úlevu?
No dá se říct něco na ten způsob, akorát je to prostě dlouhá nudle, kterou můžete natvarovat dle sebe. Je to právě i pro starší lidi, ležáky nebo i pro rekonvalescence. U nás má velký úspěch, vybrala jsem tento https://matysek.cz/tulici-polohovaci-polstar/tulici-polstar-matysek-xxl-lentils-180cm, ale mají i jiné barvy. Je kvalitní, příjemný, česká výroba a opravdu dobrý. Mě to teda hodně usnadnilo zotavování. Ať Vám to dobře dopadně.
V rámci rekonvalescence potom doporučuju tenhle nápoj https://www.spiralps.cz/ z čerstvé spiruliny. Hodně mi po operaci pomohl s hojením, navíc zmírňuje záněty, pomáhá tělo detoxikovat, podporuje obranyschopnost atd.
Ahoj, hledám nějakou dobrou plastickou kliniku... Buď Brno nebo Praha... můžete doporučit?
Já mám dobrou zkušenost v Praze s Aesthevita, byla sem tam teda jenom jednou ale stoprocentně spokojená
Ahoj, a který plastik vám tady zákrok dělal prosím?
Podstoupila jsem to u Mudr. Pilky
Dámy a jak s pooperační péčí v Aesthevita, také vše ok ? Jste spokojené?
U mě spokojenost naprosto se vším.. péče tady byla výborná
Jsou to čtyři týdny co jsem byla na zpevnění prsou na klinice Aesthevita. Péče od začátku až doteď perfektní, jsem s klinikou moc spokojená
já si na operaci pro jistotu pořídila pumpičku, díky které jsem necítila žádnou bolest, stála mě v lékárně 4000,- a při zákroku mi byla nasazena po dobu 3 dnů mi vedla analgetikum do rány
Zdravim. Manžel byl na klinice Aesthevita na penoplastice a můžu říct že výborný. Sme oba moc spokojení, kliniku můžu doporučit manžel si to tu jenom chválí
Vlastičko a tento zákrok je jednodenní nebo si manžel na klinice i do druhého dne pobyl? A jak to probíhalo? Také nad tím doma uvažujeme
Průběh zákroku vám neřeknu, ale dělali mu to v celkové anestezii takže po zákroku na klinice přespal. Jinak když se objednáte na konzultaci tak vám plastik vše vysvětlí
Na této klinice sem si nechala dělat operaci očních víček. S výsledkem jsem velice spokojená a s péčí na klinice také
Já sem si nechávala v Aesthevita zpevnit prsa a spokojenější být už ani nemůžu. Péče doopravdy vynikající jak před operací tak i po!:)
Holky děkuju za doporučení na kliniku... Chci si nechat zmenšit prsa tak už dlouho přemýšlím kam na to jít... a tahle klinika mě zaujala
Za mě rozhodně doporučuji. Mě zaujal plastik už na konzultaci takže jsem potom neváhala ani minutu a byla na pevno rozhodnutá že půjdu sem
Kam na plastiku v Praze prosím?
Za mě můžu doporučit tuto kliniku https://www.aesthevita.cz/
Takže jste tu byla na nějakém zákroku?
Mám za sebou plastiku prsou na této klinice
A kdo vám tady na té klinice dělal tu plastiku?.. A jizvu máte?
Plastiku sem tady podstoupila u pana Pilky. S tím velká spokojenost. Jizvu mám opravdu maličkou, není skoro vidět
A ten plastik se vám věnoval už na konzultaci před zákrokem?
Na konzultaci se mi věnoval plastik doktor Pilka, ten mi dělal teda i zákrok potom
Také jsem měla tu čest s tímto plastikem. Zkušenost výborná, za sebe můžu jenom doporučit
Co všechno za zákroky ten Pilka dělá prosím?
Na zákroky se podívejte na stránky kliniky Aesthevita. Tam jsou všechny uvedené
Dobrý den, jak jste zvládli bolest po různých operacích? Mě čeká velká operaci a mám z ní strach i z bolesti, budu ráda za vaši radu.
Máte za sebou jakýkoliv zákrok tady u tohoto plastika? http://plasticka-esteticka-chirurgie.cz/
Také jsem měla možnost vyzkoušet pumpu při operaci kolene a spokojenost :-)
já když byla na operaci, tak jsem si předtím objednala v lékarně pumpičku(stála mě 4000), která mě eliminovala bolest, a výrazně mi to pomohlo, představa kdybych měla trpět bolest je hrozná, probíhalo to tak, že mi ji lékař při operaci nasadil a ta vedla do rány analgetikum a když jsem přišla po 3 dnech na kontrolu, tak mi ji dal pryč a bylo po všem
Dobrý den, máte někdo zkušenost s pumpičkou proti bolesti? Čeká mě operace a mám strach z bolesti a slyšela jsem že je opravdu dobrá. Děkuji za info.
Také se přidávám, čeká mě operace,ale ramene, myslíte, že bych na to mohla tu pumpu také použít?
Lidko, zeptej se svého doktora, který tě bude operovat, ale já si myslím, že se dá využít i na tento tip operace :-)
Klárko moc děkuji zeptám se ho. díky
Plánuju podstoupit plastiku,tak se poohlížím kam tak asi zajít... Co říkáte na tuto kliniku, byl tu někdo na nějaké plastice? https://www.aesthevita.cz/
Ahoj, za mě zkušenost výborná s touto klinikou. Byla sem si tu nechat udělat nový prsa u toho Pilky, a zkušenost sním perfektní! Je profesionál a je vidět že umí, já sem fakt spokojená a to hodně
Sasanko na konzultaci jste hovořila už stím plastikem?
Ahoj, ano na konzultaci se mi věnoval plastik. Byl velmi ochotný
S panem Pilkou mám taky moc dobrou zkušenost. Dělal mi větší prsa a všechno naprosto perfektní
Jakými metodami ten Pilka dělá zvětšení prsou?
Podívejte se na stránky kliniky Aesthevita, jsou tam vypsané zákroky
Osobně jsem na klinice Aesthevita podstoupila zvětšení prsou vlastním tukem. Jsem moc spokojená, mám v plánu podstoupit tento zákrok znovu
Samantho a po jaké době je možnost nechat si udělat tento zákrok znovu? A proč na něj chcete jiít ještě jednou? :-O
Mělo by to jít několik měsíců od zákroku ale ještě se na to musím přeptat plastika :)
A to si o ni řeknu normálně v nemocnici nebo jak to funguje?
Domluvíš se svým doktorem a on ti dá recept a s tím jdeš do lékárny a ta to pošle rovnou do nemocnice, tobě to do ruky nedají.
Holky, já tu pumpičku vyzkoušela a je užasná. Doporučím to všem opravdu mě to pomohlo od bolesti na 3 dny.
Já ti za sebe mohu doporučit pumpu, ze které vede kanyla přímo do rány (zavede se po operaci) a z ní se postupně uvolňuje analgetika po dobu tří dnů a a pomáhá od bolesti :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.