Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Můžu poprosit o doporučení kvalitního štěněcího krmiva ?
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Nemáte někdo zkušenosti s hypoalergením krmivem pro psy? Jde mi konkrétně o tyto granule https://www.spokojenypes.cz/brit-care-dog-adult-large-breed-lamb-rice-12kg/. Díky moc.
No, my jsme naštěstí nemuseli řešit tento tip speciálního krmiva. Nicméně obecně vím, že granule Brit jsou jedny z nejlepších granulí, čili bych neváhala aniu této speciálky.
My jsme několik let na granulích od britu a za ty roky jsem nemusela měnit. Áronovy pořád chutnají a akorát střídáme příchutě a za chvíli teda budeme přecházet na seniorky.
Můžu se zeptat jestli třeba prokládáš i konzervamy ? Potřebovala bych aby nám pes trochu nabral a myslím si, že snad pomocí těch konzerv by to mělo jít o trošičku nahoru ne ?
To víš, že prokládám, je to lepší i pro zpestření aby pes nedostával pořád to stejný. Dobré je, že mají fakt velký výběr a jedou mu naprosto všechny příchutě www.granulecz.cz/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=brit+konzerva&submit_search=
Já doporučuji krmivo Belcando. Mají přímo i pro štěňata už od těch nejmenších na rozkrmení. My jsme je dávali i naší březí fence a následně i jejím 9 štěňátkům. Jednalo se o křížence jezevčíka.
O jaké jde plemeno ?
Budeme mít jack russela :))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.