Diskuse na téma Krmivo pro psy

Můžu poprosit o doporučení kvalitního štěněcího krmiva ?

Julina 26.01.2025

Já jsem na výběru správného krmiva pro našeho psa nechala opravdu hodně času a teď bych si dovolila doporučit granule Raw Paleo , které se mi zdají jako nejvíce ideální. Pro našeho psa je kupuji z obchodu vetexpert-shop Mají je tam za rozumné ceny a hlavně mi po objednání vždy rychle přijdou. Náš pes miluje ty z lososového masa.

hopik32 18.03.2025

Ahoj, jak to prosím funguje s těma granulema na míru?

Makouš hopik32 20.03.2025

Jen vyplníš dotazník na stránce rawbark a v něm jim odpovíš na všechny otázky. Podle toho zjistí, co by měly granule obsahovat a připraví ti je. Na obal dají jeho fotku, vypadá to hezky

malarwen hopik32 23.03.2025

No a co když mu budou chutnat? To budu ten dotazník vyplňovat pokaždé, nebo je to složení neměnné, vázané na jméno páníčka? Co když se něco změní a bude potřeba složení upravit?

Makouš hopik32 24.03.2025

Pokud chceš stejné složení, tak na zadní straně pytle je na to QR kód, přes odkaz v emailu nebo třeba přes historii objednávek, těch možností je víc. Při změně věku nebo zdravotního stavu prostě vyplníš dotazník znova.

Kamila 26.03.2025

Za mě jsou skvělou volbou granule Marp. 🐶🐱 Jsou přírodní, bez chemie a obsahují vysoký podíl masa, takže vyhovují i pejskům a kočkám se specifickými potřebami, například s citlivým zažíváním nebo alergiemi. My je bereme na krmiva-pucalka.cz, kde mají i různé varianty podle věku, aktivity a velikosti zvířete. Navíc se tam dá skvěle poradit s výběrem. 😊 Pokud hledáte něco kvalitního a ověřeného, určitě doporučuju mrknout! ✨

Sandriskaa 27.03.2025

Máte někdo tip na kvalitní pamlsky pro malé pejsky? Něco co se dá snadno porcovat na malé kousky nebo už je ve formě malých kousků? Ráda bych hlavně něco chutného s kvalitním složením, moc děkuju za rady :)

miška4 Sandriskaa včera 18:23

Beef stick od vitakraft je úplně nej 😉 náš hafan to zbožňuje a je to zdravá pochoutka.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat