Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Můžu poprosit o doporučení kvalitního štěněcího krmiva ?
Já jsem na výběru správného krmiva pro našeho psa nechala opravdu hodně času a teď bych si dovolila doporučit granule Raw Paleo , které se mi zdají jako nejvíce ideální. Pro našeho psa je kupuji z obchodu vetexpert-shop Mají je tam za rozumné ceny a hlavně mi po objednání vždy rychle přijdou. Náš pes miluje ty z lososového masa.
Ahoj, jak to prosím funguje s těma granulema na míru?
Jen vyplníš dotazník na stránce rawbark a v něm jim odpovíš na všechny otázky. Podle toho zjistí, co by měly granule obsahovat a připraví ti je. Na obal dají jeho fotku, vypadá to hezky
No a co když mu budou chutnat? To budu ten dotazník vyplňovat pokaždé, nebo je to složení neměnné, vázané na jméno páníčka? Co když se něco změní a bude potřeba složení upravit?
Pokud chceš stejné složení, tak na zadní straně pytle je na to QR kód, přes odkaz v emailu nebo třeba přes historii objednávek, těch možností je víc. Při změně věku nebo zdravotního stavu prostě vyplníš dotazník znova.
Za mě jsou skvělou volbou granule Marp. 🐶🐱 Jsou přírodní, bez chemie a obsahují vysoký podíl masa, takže vyhovují i pejskům a kočkám se specifickými potřebami, například s citlivým zažíváním nebo alergiemi. My je bereme na krmiva-pucalka.cz, kde mají i různé varianty podle věku, aktivity a velikosti zvířete. Navíc se tam dá skvěle poradit s výběrem. 😊 Pokud hledáte něco kvalitního a ověřeného, určitě doporučuju mrknout! ✨
Máte někdo tip na kvalitní pamlsky pro malé pejsky? Něco co se dá snadno porcovat na malé kousky nebo už je ve formě malých kousků? Ráda bych hlavně něco chutného s kvalitním složením, moc děkuju za rady :)
Beef stick od vitakraft je úplně nej 😉 náš hafan to zbožňuje a je to zdravá pochoutka.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.